FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Sărbătoare la CFR Cluj » Marea dorință a lui Toni Conceicao în ziua în care a împlinit 57 de ani

Articol de - Publicat joi, 06 decembrie 2018 13:21

Toni Conceicao, antrenorul celor de la CFR Cluj, a împlinit azi 57 de ani, prilej pentru a scoate în evidență marea sa dorință: câștigarea titlului alături de echipa pe care a preluat-o din mers în vara acestui an. 

"Îmi doresc să câștigăm meci de meci, iar finalul campionatului să câștigăm titlul. Suntem într-o periaodă bună și trebuie să rămânem modești și concentrați exclusiv la fotbal", a spus antrenorul clujenilor pentru GSP.ro, cel care a primit un tort personalizat din partea jucătorilor. 

CFR Cluj traversează o serie fulminantă în campionat. "Feroviarii" nu au mai pierdut din 2 septembrie, când erau învinși pe teren propriu de Viitorul, 1-2.

De atunci, campioana en-titre a bifat 13 meciuri fără înfrângere în toate competițiile: 8 victorii și trei egaluri în campionat plus alte două victorii în Cupa României.

Vezi și: Directorul sportiv al celor de la CFR Cluj îi ia partea lui Țucudean: "Ancheta Gazetei e singura care contează de zeci de ani de zile"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
198939213804366
Adrian Addryano  •  07 Decembrie 2018, 00:58

Conducere tehnica buna conducere administrativa buna lot bun de jucători cel mai bun din tara ar merita sa ia și campionatul și cupa la cat de bine joaca aceasta echipa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează