FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CFR, SÂMBĂTĂ, 20:45, DIGI, TELEKOM, LOOK, GSP.RO

Scandal după delegarea lui Marcel Bârsan la FCSB - CFR Cluj: "Nu e normal"

Articol de GSP - Publicat joi, 08 februarie 2018 20:42

FCSB - CFR va fi condus până la urmă de Marcel Bârsan. CCA a ajuns la "centralul" de 36 de ani după ce a dat deoparte variantele Colțescu și Avram, arbitri mai experimentați care ar fi putut fi delegați la derby.

Delegarea acestui arbitru îi alarmează pe clujeni, care prin vocea președintelui Iuliu Mureșan lansează atacuri dure la adresa CCA. 

"Aș fi vrut un arbitru gen Istvan Kovacs, care e foarte bun...Marcel Bârsan de unde este? Din București? Clar, nu trebuia din București. Și chiar și presa a scris că nu poate să arbitreze Feșnic, de exemplu, pentru că e din Cluj.

Dar de ce poate Bârsan să arbitreze o echipă din București? De ce un arbitru din București tot timpul arbitrează echipe din București la ele acasă, iar un arbitru din Cluj nu ne poate arbitra pe noi nici în deplasare, nici acasă?

Eu zic că un asemenea meci, între locul 1 și locul 2, trebuia să aibă la centru un arbitru FIFA. Eu știu că Bârsan nu-i arbitru FIFA", a zis Iuliu Mureșan la TV Digi Sport. 

FCSB - CFR Cluj este sâmbătă, de la ora 20:45, în direct la TV Digi Sport, Telekom Sport, Look TV și liveTEXT, VIDEO și FOTO pe GSP.RO. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (48)
haideusicfr
haideusicfr  •  09 Februarie 2018, 11:31
Postat de andrei.f pe 09 Februarie 2018, 10:00

Cu siguranță , după delegarea arbitrului, șansele CFR-ului la un arbitraj favorabil, s-au diminuat, Bârsan nu e arbitrul de casă al CFR. Dar nici al Stelei, e bine !

Care e arbitrul de "casa "al CFR-ului si care nu e al FCSB-ului?

andrei.f
andrei.f  •  09 Februarie 2018, 10:00

Cu siguranță , după delegarea arbitrului, șansele CFR-ului la un arbitraj favorabil, s-au diminuat, Bârsan nu e arbitrul de casă al CFR. Dar nici al Stelei, e bine !

513010058870127
Pop Vasile  •  09 Februarie 2018, 09:03

Chiar daca arbitreaza BIRSAN ( sigur ii place ciobanului , aducind aminte de rasa de oi BIRSANA ) , cei de la CFR s-ar putea sa le dea o lectie de fotbal FCSB-istilor . Discutam dupa ...

Vezi toate comentariile (48)
Comentează