FOTBAL  »  Superliga  »  SCANDAL

FOTO Ultrașii clubului din Liga 1, băgați în duba Jandarmeriei după meci » Au așteptat jucătorii la ieșirea din stadion + Conflict între colegi

FOTO: Captură @Digi Sport 1 +4   FOTO
FOTO: Captură @Digi Sport 1

Articol de - Publicat duminica, 02 aprilie 2023 17:17 / Actualizat duminica, 02 aprilie 2023 17:49

FC Argeș a fost învinsă pe teren propriu de FC Voluntari, scor 0-2, și a făcut încă un pas spre liga secundă. Doar jandarmii i-au putut opri pe ultrași după meci. 

FC Argeș a pierdut și al doilea meci din play-out și a rămas cu 14 puncte, pe loc retrogradabil. Ultrașii piteștenilor n-au suportat o nouă umilință. 

Unirea Dej - Dinamo 0-3 » „Câinii” câștigă la scor de neprezentare și fac un pas uriaș spre „baraj!” Miza următorului meci e IMENSĂ!
UNIREA DEJ - DINAMO 0-3
Unirea Dej - Dinamo 0-3 » „Câinii” câștigă la scor de neprezentare și fac un pas uriaș spre „baraj!” Miza următorului meci e IMENSĂ!

Ultrașii lui FC Argeș, urcați în duba Jandarmeriei

După meci, i-au așteptat pe elevii lui Bogdan Argeș Vintilă la ieșirea din stadion. I-au amenințat și le-au adresat cuvinte grele, fiind nevoie de intervenția jandarmilor pentru a calma situația.

Mai multe persoane au fost urcate cu forța în duba Jandarmeriei, potrivit digisport.ro.

Bogdan Argeș Vintilă: „Suporterii trebuie să ne fie alături”

Bogdan Argeș Vintilă are de gestionat o situație complicată la Pitești. Tensiunea din lot s-a văzut în minutul 43, când Kevin Koubemba a sărit la colegul Andreas Calcan, nemulțumit că nu îl lasă să execute o lovitură liberă.

„Am încercat să marcăm, să reintrăm în joc, dar din păcate nu s-a putut. Nu am spus că e ușoară munca la care m-am înhămat, știam că e greu și nu mă dau la o parte. Voi munci în continuare să-i fac să joace ca o echipă, să-și arate adevărata valoare. 

Suporterii nu au răbdare, într-un fel îi înțeleg, dar trebuie să fie alături de noi. Încercăm să ieșim din această pasă, ar fi normal să ne ajute, facem toate eforturile. Dacă rezultatele se vor îmbunătăți, suporterii vor fi din nou alături de noi. 

Vrem să punem probleme adversarului, vor fi două jocuri în următoarele șapte zile, trebuie să gestionăm bine și lotul”, a spus Bogdan Argeș Vintilă, potrivit sursei citate. 

VIDEO. Bogdan Vintilă, la venirea la FC Argeș: „Dacă nu veneam acum, atunci când? Sper să ne salvăm de la retrogradare”

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Veste mare pentru echipa din Superliga! Se inaugurează un stadion la care se lucrează de 4 ani

VIDEO „În urmă cu 3 săptămâni a apărut interesul” » Elias Charalambous, detalii despre negocierile cu FCSB

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
georgatos01
georgatos01  •  02 Aprilie 2023, 20:22
Postat de ucv1948 pe 02 Aprilie 2023, 18:10

Așa va trebuie dacă ați fost trompetele primarului. Jucați in play off cu Prepe și-l înjurați ... Vai de voi ... Puneti-l pe primarul din Pitești antrenor :))) Eeeh , daca ar durea prostia . Ultrasii trompeta ai primarului . Aveți ce meritați , blestemele lui Prepelita

Vede ți mă de prazul tau că v a dat Sepsi cu terenul in cap Ați stat de circ o lună sa vă dea aia scor ????????

popescu222
popescu222  •  02 Aprilie 2023, 20:10

La vremuri grele trebuie un antrenor autoritar si priceput in meserie. Preacredinciosul si fost servitor al lui gg e departe de ambele. Nu cunosc detaliile aducerii lui dar cine l-a adus chiar a vrut raul echipei.

badeadorian
badeadorian  •  02 Aprilie 2023, 19:38

Se rasuceste Dobrin in mormant ....dar nu pentru jocurile slabe facute de actuala echipa , problema este ca joaca acasa un meci important si , in tribuna , Argesul are o galerie de 200 de oameni din care se gasesc 4-5 sa faca pe ultrasii nervosi ...

Vezi toate comentariile (11)
Comentează