FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - ASA

Scene tensionate la Rapid - ASA Tîrgu Mureş » Edu Oriol a rămas fără un dinte şi a părăsit terenul plin de sînge

FOTO: Alex Nicodim +2   FOTO
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 aprilie 2015 23:01

În minutul 65 al partidei din Giuleşti dintre Rapid şi ASA Tîrgu Mureş jucătorii celor două echipe au avut mai multe contre verbale în urma unei intrări dure a lui Feussi.

Acesta l-a lovit pe Edu Oriol în gură, iar mijlocaşul Rapidului a rămas fără un dinte în urma acestui duel.

Plin de sînge, Edu a fost ridicat de oamenii de pe banca giuleştenilor şi scos în afara terenului pentru a i se opri sîngerarea.

Foarte nervos, jucătorul voia să revină pe teren, dar a fost schimbat imediat de Cristi Pustai, care l-a introdus pe teren pe Benson.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (18)
costi42
costi42  •  09 Aprilie 2015, 15:54

Aveti dreptate astia de la t g mures sar la cap si dau din coate si arbitri nu au cum sa vada fiindca sant elevi constiinciosi,vin cu lectia invatata dar sa fim oameni seriosi au si profesori de mare valoare (burleanu ,diaconu si multi alti mulgatori).Daca mi-a aduc bine aminte burleanu avea ceva legaturi cu fotbalul de sala tocmai pe la tg.mures,da? Atunci dece sa nu fie favorizati? ca vrea Rapidul sa scape de retrogradare ?nu se pote frate.Ia sa urmariti la cate meciuri ale echipei din tg. mures a lipsit rucsandu? si mai ales controlati sa vedeti cum echipe care urmeza sa joace cu aSA ,ca jucatorii care sunt la limita suspendarii daca primesc un cartonas galben vor primi cu cea mai mare usurinta cu straduinta bravului rucsandu In rest pt.Pustai sa vada si el cam cum a fost cu R usescu si sa nu uite ca D-ZEU nu bate cu batul.

mobutu
mobutu  •  09 Aprilie 2015, 10:24

SA DEA BUNUL DUMNEZEU SA SE SALVEZE RAPIDUL!! HEI HEI HAI RAPID!! HEI HEI HAI RAPID!! HEI HEI HAI RAPID!! HEI HEI HAI RAPID!!

dash.berlin
dash.berlin  •  09 Aprilie 2015, 08:14
Postat de adriann_ pe 09 Aprilie 2015, 01:53

Valahule, tine minte ce ti-am mai zis eu de cateva ori: *** Mai scrie tu multe de-astea si sa vezi cata lume o sa se bucure cand va mai elimina vreun Ludogoret =))

Daca va bate Dinamo etapa viitoare, sunteti pa si la revedere :))) Si va bate mai mult ca sigur ...

Vezi toate comentariile (18)
Comentează