FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Schimb de tricouri cu Muzac şi Curt! » Cum i-au tras steliştii pe sfoară pe fotbaliştii Avîntului Bîrsana

Articol de - Publicat miercuri, 02 octombrie 2013 00:00 / Actualizat marti, 01 octombrie 2013 22:59

Maramureşenii s-au trezit în autocar că roş-albaştrii nu le-au oferit tricourile de la meciul de Cupă, încheiat 4-0, ci un pachet de şase echipamente, rămase de la Curt, Nanu, Muzac sau Pompiliu Stoica!

"Nu avem cum să facem schimb de tricouri cu Steaua. Avem un singur rînd de echipament!", spuneau, înaintea jocului de Cupă, fotbaliştii Avîntului Bîrsana.

Aşa că unica şansă de a prinde un tricou de la Varela şi compania rămăsese un eventual cadou din partea steliştilor! Iar momentul fericit părea atins la finele meciului: oficialii Stelei le-au adus moroşenilor, la vestiare, un pachet. "Ne-au zis că sînt tricourile lor", încep să povestească, mîhniţi, fotbaliştii din Bîrsana.

Rămase de 10 ani!
Însă darul a fost în stilul declaraţiilor oferite de Răduţ şi Pîrvulescu după meci, adică la mişto. "N-am desfăcut imediat coletul, fiindcă ne-am făcut poze şi am dat declaraţii. Dar, pe drum, surpriză! Erau doar şase tricouri! Şi nici măcar din meciul disputat la Berceni: erau inscripţionate cu Tibi Curt, Ştefan Nanu, Apostol Muzac, Pompiliu Stoica şi George Ogăraru. Plus unul albastru, fără nume!". Majoritatea, tricouri din perioada 2003-2005!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
dynamovist
dynamovist  •  03 Octombrie 2013, 06:23

Asta a ajuns Steaua, bataia de joc a unor nemernici. Asa si-au batut joc si de rapidistii care erau in greva foamei. La fel scandau si Catalin Haldan, ti-ai pus usa in tavan, la cateva luni dupa moartea acestuia. Pot sa fac o lista imensa. Dar stati linistiti, dupa fapta si rasplata. Va intrebati inca de ce fanii celorlalte echipe nu tin cu steaua in cupele europene? Din vechea Steaua a ramas numai numele. Asta de acum e o dunatura de derbedei si mitocani. Exceptie, Bourceanu care pare un tip cu bun simt.

blue_sky
blue_sky  •  02 Octombrie 2013, 19:12

Cel care a facut asta ar trebui sa-si dea demisia, fiindca face clubul de ras.Nu cumva o fi MM?

helioglobalus
helioglobalus  •  02 Octombrie 2013, 18:01

tipic pentru steaua, ăştia sunteţi...ţeparilor!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează