FOTBAL  »  Superliga  »  U CRAIOVA

Schimbare de planuri la Craiova » Oltenii vor să împrumute un român din Serie A + Mangia e pus la punct de o legendă: "Fă, bă, echipă!"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat luni, 09 iulie 2018 20:13

Rămași fără Băluță și Gustavo, piese de bază în ofensiva lui U Craiova, oltenii ar pregăti o supermutare în această vară: împrumutul lui George Pușcaș (22 de ani) de la Inter Milano, anunță TV Telekom Sport. 

Singurul impediment ar fi că gigantul italian ar vrea să se despartă definitiv de Pușcaș, iar prețul pare unul prohibitiv pentru olteni, 2,8 milioane de euro. 

Sorin Cârțu, component legendar al "Craiovei Maxima", a vorbit despre ultimele mișcări de trupe din cadrul echipei. Acesta e încântat de ipotetica aducere a lui George Pușcaș, dar pune presiune pe Devis Mangia.

"Cred că Pușcaș ar fi mai potrivit la Craiova decât Nemec.  Oricum, am vorbit cu Mihai Rotaru și spunea că Mitriță și Bancu nu pleacă. Au fost discuții cu ei și vor rămâne la echipă. Bancu ar trebui să plece, a făcut sacrificii cu sânge și durere, ar merita un transfer. Auzisem că are ofertă de 3 milioane de euro de la PSV. 

S-a terminat un ciclu la Craiova. Să-l vedem pe Mangia aducând niște jucători. Eu, când am venit la echipă, erau vreo 11 jucători noi care nu evoluaseră în Liga 1. Ușor-ușor, echipa aceea a crescut. Mangia a venit și a găsit o echipă deja făcută. Hai să vedem ce jucători noi aduce: Fă, bă, echipă!", a spus Sorin Cârțu, la TV Digi Sport.

Vezi și: Rotaru spune STOP! Decizie categorică anunțată azi de patronul CSU Craiova

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
invinctus
invinctus  •  10 Iulie 2018, 11:45

Aloooo mititeii voi ce cautati pe aici sau va mai dat mititelu cate 10 lei 20 de lei sa mai scrieti cate ceva !!!!! Frumos e fara voi la Craiova sa curatat stadionul de *** !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

invinctus
invinctus  •  10 Iulie 2018, 11:43

Cartule pai tu unde ai facut echipa ma ???? Muriti ca a facut Mangia performanta a luat un trofeu si voi v ati invaryit pe la echipa tot timpul si nu ati fost in stare de nimic lasa ti omul in pace bai *** !!!! Sa vazut ca Mangia e un adevarat profesionist !!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ren999
ren999  •  10 Iulie 2018, 10:58

domnu' Cirtu, mai bine va vedeti de treaba decat sa bagati in continuu bete prin gard. ultima dvs performanta notabila ca antrenor a fost acum 27 de ani... de atunci numai scandaluri si circ. Mangia a creat la echipa o atmosfera de profesionalism la care dumneavoastra nici nu puteti visa vreodata. ca aveti alt caracter. mai... coleric :-) multumim pentru tot ce-ati facut ca jucator, dar decat sa varsati venin facand rau echipei, mai bine mai beti un pahar cu vin acasa linistit.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează