FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Se confirmă încă o dată interesul lui Sparta Praga pentru Niță! Vătăjelu dă din casă: "M-au întrebat"

Articol de GSP - Publicat marti, 30 ianuarie 2018 18:31

Bogdan Vătăjelu, fundaș la Sparta Praga, a vorbit despre dorința clubului său de a-l transfera pe Florin Niță de la FCSB. Fotbalistul a recunoscut că a fost întrebat de cei din staff despre Niță și spune că și-ar dori să mai ajungă încă un român la Praga, după ce și Nicolae Stanciu a semnat în urmă cu o săptămână. 

"Nu ştiu foarte multe despre interesul pentru Niţă, dar m-aş bucura să fie un român în plus la echipa noastră. El e un portar de valoare şi totul depinde de cele două cluburi.

Am fost întrebat de antrenorul portari, cu care am o relaţie foarte bună, acum două, trei săptămâni. M-au întrebat şi despre Niţă, şi despre mai mulţi portari din Liga 1.

Din ce ştiu a venit o ofertă din Anglia pentru portarul nostru (n.r. Martin Dúbravka) şi în caz că ar pleca, ar trebui să aibă o soluţie de avarie. Cred că îşi fac planuri pentru a nu rămâne descoperiţi.

Probabil că pe Niţă îl ştiu, l-au urmărit. E clar că nu poţi face o ofertă dacă nu-l urmăreşti. E clar că el e un portar foarte bun, poate cel mai bun din Liga 1 şi de ce să nu ia din România? Probabil e o piaţă mai ieftină, iar în alt campionat suma ar fi mai mare.

Ne cunoaştem de foarte mult timp (n.r. cu Stanciu), am fost la naţionalele de juniori împreună. Clubul l-a dorit foarte mult, el şi-a dorit să vină aici, iar eu îl voi ajuta cât de mult pot să se integreze. Dar nu cred că va avea vreo problemă", a declarat Bogdan Vătăjelu pentru TV Telekom Sport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează