FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Se face transferul dorit de Gigi Becali? Detalii din vestiarul lui FCSB: „Voi vorbi cu el și mă voi uita în ochii lui”

Gigi Becali
Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat joi, 14 februarie 2019 13:46

Gigi Becali, patronul FCSB, insistă să-l transfere încă din această iarnă pe fundașul Iulian Cristea, 24 de ani, jucătorul lui Gaz Metan care a semnat cu FCSB un contract  valabil din vară.

Ioan Marginean, președintele lui Gaz Metan, a spus că va vorbi cu jucătorul, care este în ultimele 6 luni de contract, și că decizia va fi luată de antrenorul Edi Iordănescu.

„Eu apreciez că se duce la mai bine. Eu mă uit în ochii lui și vorbesc cu el. Dacă el îmi spune că nu mai poate da 100% pentru Gaz Metan, mă gândesc ce fac. Dar Edi are ultimul cuvant. Nu cred că e nimic greșit că noi vrem ca el să joace până în ultima clipă la noi. Vinovat sunt eu pentru că nu i-am prelungit contractul.

Noi îi dorim tot binele. Am vorbit în vară și a spus că se mai gândește. S-a tot gândit, dar e o presiune suplimentară pe el. Mai are contract până la 30 iunie și trebuie sa-l respecte. Antrenorul vrea să aiba concurența pe posturi, vrea 4 fundași centrali si acum are 3. Nu am avut cu cine să îl înlocuim”, a declarat Ioan Mărginean la TV Pro X.

100.000 €oferă Gigi Becali pentru a-l aduce acum pe Iulian Cristea

106meciuri și 5 goluri a adunat Iulian Cristea la Gaz Metan, unde a fost folosit mai des ca mijlocaș decât ca fundaș central. Teja îl consideră stoper, de aceea i-a transmis lui Becali că l-ar vrea de acum pe fostul lui elev de la Mediaș

750.000 €este cota lui Iulian Cristea, potrivit transfermarkt

Citește și:

Ioan Mărginean a început să plângă după ce a fost UMILIT de Janos Bokor: „Am crescut fără mamă de la 8 ani, nu e normal să mi se spună asta”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
cetateanul_surmenat
cetateanul_surmenat  •  14 Februarie 2019, 17:18
Postat de hells_angels_buc pe 14 Februarie 2019, 15:28

sa-l aduca pe iosif ca fund'aş !!!

Ce faci prietene, iti raspunzi singur la comentarii dupa contul celelalt? Asta e chiar de ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gazistu
gazistu  •  14 Februarie 2019, 15:32

De ce nu-I dati drumul baiatului, ca luam si niste bani? Ce playoff ca suntem out dupa egalul cu Astra de acasa....si daca ramane Cristea ce? prindem sigur playoff-ul? echipa nu mia joaca nimic, de cand s-au facut speculatii ca vrei 6-7 gazisti at fi doriti la FCSB: Cristea, Ivanov, Olaru, Plesca, Fofana, Ely si Aurelio!!! cine mai joaca cu gandul la Gaz metan cand in cap ti se aduce mirajul buCURestiului!!! nici Fofana care rupee norii, parca nu-I mai sta capul la fotbal!!! Asa ca da-tii drumul baiatului, ca-I cu gandul tot la FCSB, nu-I mai arde lui de Medias! luam si bani...si ambele tabere sunt multumite, nu stiu ce se tot fastacesc atata, cu Cristea care e deja stelist!!

hells_angels_buc
hells_angels_buc  •  14 Februarie 2019, 15:28
Postat de sa_radem_de_fc_fcsb pe 14 Februarie 2019, 15:03

Zici că îl aduc pe Sergio Ramos.. Atât de dificil e transferul ăsta pt FC FCSB. :)))

sa-l aduca pe iosif ca fund'aş !!!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează