FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO 

Se întrec în Bentley-uri! Supermașinile lui Rednic și Negoiță fac senzație la Dinamo

Rednic și Bentley-ul său FOTO: Cristi Preda
Rednic și Bentley-ul său FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat marti, 20 noiembrie 2018 09:00

Mircea Rednic conduce un Bentley Continental GT, iar patronul Ionuț Negoiță nu s-a lăsat mai prejos: și-a achiziționat la începutul acestui an un SUV de la același producător de lux.

Mircea Rednic a uimit pe toată lumea în mandatul trecut de la Dinamo, din 2015. Atunci, antrenorul de 56 de ani a apărut la antrenamentele de la Săftica cu un Bentley Continental GT, mașină sport în valoare de peste 150.000 de euro. 

"Puriul" este nedespărțit de automobilul său și în acest mandat de la Dinamo, iar finanțatorul dinamovist Ionuț Negoiță nu s-a lăsat mai prejos. 

La începutul acestui an, șeful de la RIN și-a achiziționat un SUV Bentley Bentayga, prețul de pornire al acestui model fiind de 210.000 de euro, dar care, în funcție de opțiunile alese, poate sări de 250.000 de euro.

180.000 €costă cea mai scumpă mașină a unui fotbalist din Liga 1, cea a lui Alibec, un McLaren 540C

10.000 €pe lună este salariul lui Rednic la Dinamo

Colecționează mașini

Ionuț Negoiță este pasionat de mașini și mai deține în acest moment, pe lângă noul Bentley, un Mercedes S Klasse, un Lexus LS500 și un Range Rover. Toate cele trei mașini au prețuri de achiziție în jurul sumei de 100.000 de euro.

Ce înseamnă Bentley

Brandul englez producător de automobile a fost înființat în 1919 de către Walter Owen Bentley și este deținut începând cu anul 1998 de concernul Volkswagen. Compania produce anual în jur de 10.000 de mașini, cele mai cunoscute modele fiind Continental GT și Continental Flying Spur. Datorită îmbinării motoarelor foarte puternice cu un lux de cea mai înaltă calitate, mașinile Bentley au devenit preferatele vedetelor din lumea întreagă. 

Vezi și: New entry pentru "câini" » A revenit după două luni și e gata să intre în orice moment

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
lobbyone
lobbyone  •  20 Noiembrie 2018, 16:46

Acum am aflat si noi unde sunt banii pe filip sau nedelcearu.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează