FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Se rupe prietenia cu Pandurii » Steaua a propus 250.000 € pentru a-l lua pe Mihai Roman, dar a fost refuzată

Articol de - Publicat vineri, 23 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat joi, 22 ianuarie 2015 21:11

Zilele trecute, şefii gorjenilor au introdus memoriu împotriva clubului roş-albastru, reclamînd că nu le-a fost achitat procentul din vînzarea lui Pintilii la Al Hilal

Pe axa Tîrgu Jiu - Ghencea a curs numai lapte şi miere în ultimii ani. În această iarnă însă, relaţiile s-au tensionat, iar în perioada următoare cele două cluburi vor ajunge inclusiv la judecata comisiilor. Primul moment care a creat diferend între Pandurii şi Steaua s-a consumat în urmă cu cîteva zile. Campioana a propus 250.000 de euro pentru a-l transfera pe Mihai Roman, atacantul de 22 de ani care a avut un tur de campionat bun, cu 8 goluri în 15 meciuri.

Şefii echipei pregătite acum de Edi Iordănescu au respins ferm propunerea şi au anunţat Steaua că nu acceptă nici o altă sumă sub pragul de 600.000 de euro, atît cît stipulează clauza prin care Roman poate fi cumpărat de oricine, fără ca Pandurii să mai poată avea un cuvînt de spus.

"Plătim cînd plăteşte şi Al Hilal"
Oltenii sînt supăraţi întrucît nici pînă în prezent "militarii" nu le-au virat suma ce reprezintă procentul pe care îl mai aveau la revînzarea lui Pintilii. Mijlocaşul a fost vîndut în iunie 2014 la Al Hilal, pentru 2,5 milioane de euro, iar motivarea campioanei, privid neplata datoriei, a fost: "Nici noi n-am primit nici măcar un euro din partea saudiţilor pentru acest transfer. Vom plăti cînd vom încasa".

Pe parcursul celei de-a două jumătăţi din 2014, cei de la Tîrgu Jiu n-au dorit să reclame Steaua în această speţă, tocmai datorită relaţiilor bune dintre cele două cluburi. Zilele trecute însă, s-a luat decizia, şi din cauza restanţelor ce există inclusiv la salariile jucătorilor, să se introducă memoriu pentru ca roş-albaştrii să fie somaţi să vireze cei 20%, conform contractului, adică 500.000 de euro.

8 jucători au făcut obiectul unor transferuri pe ruta Pandurii - Steaua sau invers în ultimii 4 ani: Stanca, Martinovici, Păcurar, G. Matei, Chiricheş, Pintilii, Breeveld şi Răduţ

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (14)
antalmihai
antalmihai  •  23 Ianuarie 2015, 18:24

Banuiesc ca Mititelu va incasa acesti banii, nu hotii alde Pandurii !

fcbm
fcbm  •  23 Ianuarie 2015, 16:43

Cum adica nu au primit niciun euro pe Pintilie ? Pai are mai bine de 7 luni de cand joaca la alt club.Cum naiba l-au cumparat arabii? Prin credite pe baza pe buletin ? Cumperi acum platesti la anul ?(...si la multi ani!)

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  23 Ianuarie 2015, 12:24
Postat de satyricon pe 23 Ianuarie 2015, 09:57

Asa este, clubul armatei ar trebui sa le plateasca, FCSB nu ae nici o datorie !

FC SB ?..))))))) huz da fok iz it ?...)))

Vezi toate comentariile (14)
Comentează