FOTBAL  »  Superliga  »  CSMS IAŞI

Se vede mîna lui Ionuţ Chirilă » CSMS Iaşi s-a despărţit de golgheterul ei, dar a adus cinci jucători!

Articol de GSP - Publicat marti, 09 septembrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 09 septembrie 2014 16:58

Gruparea din Copou a negociat întreruperea contractelor cu cinci jucători, pentru a elibera numeric lotul, însă doar un singur fotbalist a fost de acord: chiar golgheterul din stagiunea trecută!

Clement Pălimaru s-a despărţit de CSMS Iaşi şi este liber să-şi caute echipă. Moldovenii au transferat însă cinci jucători: Valentin Coşereanu, Cristian Melinte, Valentin Dima şi Gomo Onduku (toţi ultima dată la Chiajna) şi Kabiru Akinsola, ultima dată la L'Hospitalet, în liga a treia din Spania.

"Coşereanu, Melinte şi Dima se pregătesc de săptămîna trecută cu noi, Akinsola vine la noapte, pe Onduku îl aşteptăm mîine. Cu excepţia lui Onduku, care a semnat pe un an, cu ceilalţi patru ne-am înţeles pentru contracte pe trei ani. De plecat, pleacă doar Pălimaru, cu care am reziliat contractul. Mitic, Visa, Bosoi şi Vladu nu au fost de acord cu propunerile noastre de întrerupere a colaborării, aşa că vor rămîne în lot", a declarat preşedintele ieşenilor, Florin Prunea, pentru Digi24.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (5)
ciur
ciur  •  14 Septembrie 2014, 15:45
Postat de whiteredarad pe 09 Septembrie 2014, 17:00

Imi vine sa rad ! "Lupul isi schimba parul,nu si naravul"- e valabil la Chirila. Exemplu ? Melinte e aradean,de origine,l-a luat pe Chirila ca impresar,apoi pe unde a fost Chirila l-a luat dupa el. La fel si ceilalti. Iesenii se vor pacali amarnic,Ionut Chirila este un antrenor de conjunctura,se spune ca la Arad isi deconta pe club pina si medicamentele pentru familie. Este conflictual,arogant si ..fara rezultate. numai numele de epigon este de el.

Ciubuc...ciubuc...ciubuc...luat de Chirica- snapan pentru jucatorii pastoriti de el!!!! Aaaaah... mai imparte si cu Prunica, care se zice ca NU o are prea mica (adica ar avea o scula ca de BOU)

putregaiu
putregaiu  •  09 Septembrie 2014, 21:55

A avut noroc Chirila ca Wenger l-a luat pe Alexis Sanchez si l-a lasat pe Ondunku sa mai stea prin ro

headhunterz
headhunterz  •  09 Septembrie 2014, 17:45

onduku=)))

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close