FOTBAL  »  Superliga  »  CHIAJNA - ASTRA 0-2

Secretul din spatele sucesului Astrei! Jucătorii anunță cînd va începe dezastrul la club: "Probabil atît mai rezistăm"

Articol de GSP - Publicat luni, 19 octombrie 2015 00:26

Marius Șumudică și Alexandru Ioniță au explicat secretul care stă în spatele succeselor celor de la Astra. Fotbalistul a anunțat însă că această situație nu va mai continua mult, iar o înfrîngere ar putea dărîma tot ce s-a construit pînă acum. 

”Îi înțeleg, sînt pe primul loc, îi înțeleg să fie supărați, înțeleg și conducerea că nu are de unde să plătească, am înțeles că și cei de la UEFA ne-au blocat banii, suferim.

Sîntem pe primul loc și nu simțim nimic din banii pe care i-am făcut. Sînt foarte multe probleme, patronul este închis, noi nu putem decît să rezolvăm pe teren, prin victorii, să-i aducem o bucurie.

Sperăm să iasă cât mai repede, sperăm să se rezolve problemele, pentru că, vă spun sincer, nu se mai poate continua.

Am înțeles că dacă nu vom face nu știu ce plată vom fi depunctați peste trei zile și nu știu dacă o să pot să-i mai țin pe băieți la fel de uniți ca pînă acum.”, a spus Șumudică.

"Venim cu drag la antrenamente chiar dacă nu avem bani. Cred că acesta e motivul pentru care cîștigăm, pentru că sîntem o familie. Acum jucăm bine și cîștigăm, avem un grup unit și asta ne ajută.

Ne interesează să rămînem pe primul loc dar trebuie să ne ajute și cei din conducere, să plătească restanțele. Nu știu cît o să mai rezistăm, probabil pînă va veni prima înfrîngere. Vă dați seama că și fără bani și fără să cîștigăm o să fie mai greu, o să apară frustrările" a concluzionat Ioniță.

Astra a cîștigat la Chiajna, scor 2-0, însă jucătorii sînt nemulțumiți de faptul că nu li s-au mai achitat salariile de 2 sau 3 luni. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
gica_oboreanu
gica_oboreanu  •  19 Octombrie 2015, 01:43

dezastrul *** becali deja a inceput. fara nume, fara istorie, fara stadion, antrenamente prin parcuri :) si pe voi va aia grija de astra, care are patron miliardar, doua stadioane, unul de joc si altul de antrenament. si cel mai valoros lot. o fi el balaoachesu la mititica, dar miliardul e tot acolo. umbel si el pe varfuri, cum umbla si becali, fiinda sunt aia cu ochi albastri pe ei :)

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează