FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Secretul transformării Stelei într-o echipă care cîștigă pe bandă rulantă: de 3X mai ofensivi!

Articol de GSP - Publicat marti, 06 octombrie 2015 00:35

Zero pase de gol au oferit Muniru și Breeveld, cei doi mijlocași centrali ai Stelei, în primele 10 etape. În schimb, 2 assisturi a dat Kharja în cele 3 meciuri în care a evoluat ca inter în sistemul 4-3-3, plus o pasă decisivă la faza în care Chipciu a obținut penalty-ul în meciul cu Chiajna!

Cît timp nu l-a avut pe Kharja și a jucat 4-2-3-1, campioana marca sub un gol pe meci, dar cu marocanul evoluînd în modulul 4-3-3, echipa a ajuns la o medie incredibilă, de peste 2,6 goluri pe meci! Și asta nu e tot!

Află din Gazeta Sporturilor de astăzi cum a schimbat fața Stelei aducerea lui Kharja! De ce s-a schimbat totul și care este jucătorul pentru care Rădoi gîndește toată tactica într-o analiză EXCLUSIV PRINT și pe platforma Gazeta Digitală!

Alte articole pe care nu trebuie să le ratezi în ziarul de astăzi:

» Îi asigură minifotbalul încă un mandat lui Burleanu?
» O paralelă incredibilă! Precedenta serie fără goluri marcate de națională s-a încheiat cu calificare!
» 12 milioane de euro băgate în cel mai frumos stadion din jurul capitalei! Povestea în ziar
» De ce e sărită de la lotul național campioana României la haltere seniori? Două pagini despre un caz incredibil

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (25)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  07 Octombrie 2015, 00:21
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

dinamo aka fcdb este hotia si mizeria Romaniei,echipa care face blaturi si mitueste arbitri,dovedit chiar odata cu ceahlaul !

andyandrei2015
andyandrei2015  •  07 Octombrie 2015, 00:20
Postat de conasu_boeru pe 06 Octombrie 2015, 15:57

Cine nu a castigat cu Chiajna si Voluntari ? Iar cu Iasi, fcsb a dat doua goluri de pe linia portii , bine ca s-a terminat ca au ratat moldovenii din toate pozitiile !

vezi de echipa ta de parliti

conasu_boeru
conasu_boeru  •  06 Octombrie 2015, 15:57

Cine nu a castigat cu Chiajna si Voluntari ? Iar cu Iasi, fcsb a dat doua goluri de pe linia portii , bine ca s-a terminat ca au ratat moldovenii din toate pozitiile !

Vezi toate comentariile (25)
Comentează