FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Ședință la Dinamo » Ordinea de zi + pe cine vrea să „curețe” Pablo Cortacero

Pablo Cortacero, șeful spaniol al lui Dinamo, a programat o ședință a Consiliului de Administrației pentru data de 27 noiembrie. +5   FOTO
Pablo Cortacero, șeful spaniol al lui Dinamo, a programat o ședință a Consiliului de Administrației pentru data de 27 noiembrie.

Articol de - Publicat vineri, 20 noiembrie 2020 15:00 / Actualizat vineri, 20 noiembrie 2020 16:04

Pablo Cortacero, șeful spaniol al lui Dinamo, a programat o ședință a Consiliului de Administrației pentru data de 27 noiembrie. 

  • Dinamo - FC Voluntari se joacă astăzi, de la ora 20:30, în runda cu numărul 11 din Liga 1. Meciul poate fi urmărit în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV pe Digi Sport, Telekom Sport și Look Sport Plus.

Momentan, nu se știe dacă ibericul va veni fizic în România sau discuția va avea loc prin intermediul unui apel video. Pe ordinea zi se regăsesc următoarele puncte: 

  • trecerea sediului clubului Dinamo de la RIN pe Calea Dorobanților, vizavi de „Perla”;
  • stabilirea bugetului pentru actualul sezon;
  • posibilitatea înlocuirii lui Cornel Țălnăr în CA.

Planul lui Cortacero este de a avea persoane mai apropiate în Consiliul de Administrație. Își dorește 3 oameni noi de încredere alături pentru a avea majoritate în luarea deciziilor. În prezent, membrii CA sunt Cornel Dinu, Constantin Eftimescu, Cristi Hîldan, Cornel Țălnar și Pablo Cortacero.

Ciprian Marica, cel care deține spațiile de birouri vizate de „câini”, a pregătit „terenul” pentru Dinamo. Până în acest moment nu s-a semnat niciun act între cele două părți.

De asemenea, conform informațiilor Gazetei Sporturilor, Don Pablo a trimis un convocator Adunării Generale a Acționarilor pentru organizarea unei ședințe pe data de 21 decembrie 2020 în care, printre altele, să treacă la mărirea de capital, amintind în actul oficial respectiv suma de 5 milioane de euro! 

FOTO George Neagu, despărțire emoționantă de Dinamo

+1 FOTO

VIDEO Tot ce trebuie să știi înaintea meciului Dinamo - FC Voluntari

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Ministerul de Interne, lovitură dură pentru Dinamo » „Câinii”, INTERZIȘI acasă de Marcel Vela!?

PCH a găsit vinovatul pentru dezastrul de la echipă: „A îngropat clubul, după care a vrut să se spele de distrugere!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (12)
mehighms
mehighms  •  21 Noiembrie 2020, 04:57
Postat de creeperno pe 20 Noiembrie 2020, 22:37

Bravo Cortacero!

vesnicul optimist. pe ce post esti angajat la mimao? scrib?

creeperno
creeperno  •  20 Noiembrie 2020, 22:37

Bravo Cortacero!

2456334408024644
Vasile Vasile  •  20 Noiembrie 2020, 21:34

Mai voi ce scrieti aici mai ?Pai aia 5 sunt si CA si AGA ?Voi aveti habar ce vorbiti ??

Vezi toate comentariile (12)
Comentează