FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - CFR CLUJ

SEPSI - CFR CLUJ // 8 luni de secetă! Sepsi primește vizita CFR-ului după 9 meciuri fără victorie pe teren propriu

Sepsi
Sepsi

Articol de - Publicat sambata, 17 august 2019 16:38

Sepsi va juca azi, de la 21:00, cu CFR Cluj, pe teren propriu. Covăsnenii n-au câștigat acasă de 8 luni. 

  • Sepsi - CFR Cluj se dispută de la 21:00, în direct pe TV Telekom Sport, Look Sport și TV Digi Sport

Pentru Sepsi urmează două partide de foc pe teren propriu, despărțite de o deplasare la Voluntari, pentru meciul cu Academica Clinceni. Covăsnenii primesc vizita campioanei CFR Cluj, apoi la Sfântu Gheorghe vine Dinamo, care visează să renască sub conducerea lui Dushan Uhrin. Echipa lui László Diószegi speră să rupă seria neagră de pe teren propriu, unde n-a câștigat încă în acest an! Ultimul succes în fața propriilor fani pentru Sepsi este în decembrie, pe 21, împotriva Chiajnei, 3-0.  


„Jucăm împotriva campioanei, o echipă cu rezultate foarte bune în acest sezon. Cred că va fi cel mai greu meci pentru noi de până acum. Dar eu zic că victoria de la Craiova ne motivează în plus” Robert Ilyeș, antrenor secund Sepsi  

9 meciuri fără victorie, doar 3 goluri marcate 

Neînvinsă în acest an, Sepsi a uitat să câștige acasă, unde în 9 meciuri, disputate din decembrie până în prezent, a înregistrat 5 înfrângeri, 4 egaluri, a primit 11 goluri și a înscris de doar 3 ori

. Poate rupe acest "blestem" în următoarele două dispute, când va avea în față și adversari care probabil vor umple micuța arenă din Sfântu Gheorghe. Peste 9.000 de oameni speră Sepsi să adune la aceste meciuri, pentru care vinde deja bilete cu prețuri cuprinse între 20 și 30 de lei.  

2 victoriiare Sepsi în 2019, cu Gaz Metan și CSU Craiova, ambele în deplasare

1.000de abonamente a vândut Sepsi pentru sezonul în curs

Vezi AICI desfășurarea liveTEXT a meciului Sepsi - CFR Cluj

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
fairplayromania
fairplayromania  •  17 August 2019, 17:21

Mult succes Sepsi si Campioana !!! Aveţi drum liber, fcfcsb e aproape de retrogradare....

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close