FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - CFR CLUJ

SEPSI - CFR CLUJ // CFR Cluj, prinsă cu minciuna! George Țucudean confirmă intervenția la inimă: „Asta mi-au spus doctorii”

George Țucudean
George Țucudean

Articol de GSP - Publicat joi, 18 aprilie 2019 16:02

George Țucudean, atacantul celor de la CFR Cluj, a confirmat că a suferit o intervenție minim invazivă la inimă. Cu o lună înainte, CFR Cluj emitea un comunicat în care nega vehement că vârful de 27 de ani ar avea probleme.

  • Sepsi - CFR Cluj se joacă sâmbătă, de la ora 21:00. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Telekom Sport, TV Digi Sport și Look

George Țucudean a susținut azi o conferință de presă și a vorbit despre intreveniția suferită la inimă, la Viena.

„Am văzut că s-a scris că am avut probleme cu inima. Este adevărat, dar nu au fost probleme grave. Ce am avut eu, au 80% din oameni. Am jucat cam 4 luni cu extrasistole. Nu era periculos, toată lumea m-a asigurat că nu pot să păţesc nimic. 

Profitând de această pauză, am mers să fac un consult la Viena mai amănunţit. Cei de acolo mi-au spus că sunt foarte mulţi jucători care au aşa ceva și că poate să apară la oricine, oricând. Au apărut, dar nu se ştie cauza, poate pe fond de stres, o răceală, o infecţie. Cei de acolo mi-au spus că, fiind sportiv de performanţă, ar trebui să fac o ablaţie care mă va scoate din circuit cam o săptămână.

Erau doar bătăi în plus ale inimii, care nu măreau pulsul, nu provocau palpitaţii sau alte lucruri. Am jucat 4 luni așa. Dacă erau periculoase, la câţi doctori am fost, mă oprea unul. Dacă eram om normal, mă trimiteau acasă şi îmi spuneau să stau liniştit. Fiind sportiv de performanţă, mi-au zis că merită să fac pentru că pot înnebuni. E clar că în cap îţi trec foarte multe gânduri”, a declarat George Țucudean la conferința de presă, potrivit TV Telekom Sport.

Ce spunea CFR Cluj

Pe 18 martie, după ce a apărut informația că Țucudean ar avea probleme la inimă, CFR Cluj emitea un comunicat de presă pe contul de Facebook în care susținea că atacantul are doar o accidentare musculară.

„Au apărut în ultimul timp o mulțime de știri false cu privire la accidentările suferite de fotbaliștii echipei CFR 1907 Cluj. Suntem stupefiați de faptul că în media au apărut zvonuri cu privire la faptul că George Țucudean ar avea o afecțiune cardiacă. Total fals. Așa cum v-am informat și sâmbătă prin vocea directorului sportiv Daniel Stanciu, atacantul echipei noastre a suferit o leziune fibrilară a mușchiului ischiogambier drept, estimând o recuperare cuprinsă între 3-5 săptămâni. Această accidentare a survenit în timpul partidei dintre CFR 1907 Cluj și Sepsi OSK, fiind motivul pentru care George a fost schimbat în minutul 68” comunicat CFR Cluj, 18 martie

În aceeași zi, Marian Băgăcean, președintele Consilului de Administrație de la CFR Cluj, a negat faptul că Țucudean se va opera: „Nu e nimic adevărat. E fals”.

Citește și:

CFR Cluj, cu o mână pe trofeu: și în real, și în virtual, ardelenii sunt aproape campioni! Avantaje, dezavantaje, program

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (38)
mosvasile
mosvasile  •  19 Aprilie 2019, 07:24
Postat de 0.palmares.csa pe 18 Aprilie 2019, 22:54

Pretenas voi credeti ca aia de la uefa sunt niste copii de gradinita care asculta doar de povestile care i le spun doamnele educatoare.A zis-o Burlica cu gura lui ca uefa are mijloacele ei de informare.

Dar UEFA nu ia in considerare decat comunicarile"oficiale"!a mai fost cazul cu restituirea celor 6 punte catre Politehnica Timisoara-penalizata pentru o abatere evidenta-pe baza unei comunicari a lui "impaciuitoristului"Mitica Dragomir!

0.palmares.csa
0.palmares.csa  •  18 Aprilie 2019, 22:56
Postat de herman25 pe 18 Aprilie 2019, 20:33

Pleaca ma ca nu convingi pe nimeni cu aberatiile tale repetate la nesfarsit... tu crezi ca o minciuna repetata de 0 ori devine adevar?

Acelasi lucru pot sa zic si eu despre tinemai nebraska.O minciuna repetata nu tine loc de adevar.Si tu minti mai ceva ca psd-ul.Pleaca cu regalistii tai de aici.

0.palmares.csa
0.palmares.csa  •  18 Aprilie 2019, 22:54
Postat de mosvasile pe 18 Aprilie 2019, 21:42

Asta-i culmea,sa te mai si lauzi cu o impostura! Justin Stefan de la LPF-fostul avocat al echipei lui Becali-a blocat cererea lui Talpan de a se comunica la UEFA ca fcsb nu e steaua!Dar individul tot va plati-odata si odata- pentru aceasta ilegalitate,pentru ca intr-un final uefa tot va lua la cunostiinta si uefa va fi cea care va solicita despagubiri!

Pretenas voi credeti ca aia de la uefa sunt niste copii de gradinita care asculta doar de povestile care i le spun doamnele educatoare.A zis-o Burlica cu gura lui ca uefa are mijloacele ei de informare.

Vezi toate comentariile (38)
Comentează