FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI

SEPSI // Coșmarul trăit în România de un jucător trecut pe la Sfântu Gheorghe: „Mi-a fost greu să mai am încredere în oameni după experiența asta”

Articol de GSP - Publicat duminica, 02 februarie 2020 18:28

Christian Ilic (23 de ani), mijlocașul scoțienilor de la Motherwell, și-a adus aminte de experiența total eșuată avută  în România, la Sepsi Sfântu Gheorghe. 

Într-un interviu acordat în presa britanică, Ilic și-a adus aminte de modul în care a fost tratat de echipa covăsneană. „Mi-a fost greu să mai am încredere în oameni după acea experiență”, a declarat fotbalistul croat.   

„A fost o nebunie! Am semnat cu Sepsi şi mi-au zis apoi că nu au nevoie de mine şi de alţi 6 jucători. Vara trecută mi-a arătat ce înseamnă lumea fotbalului. Mi-a fost greu să mai am încredere în oameni după această experienţă.

M-am antrenat timp de două săptămâni cu Sepsi, apoi mi-au zis că nu mă vor. Să vin acum într-o altă ţară a fost ceva greu pentru mine. Mă simt însă fericit în Scoţia. Pot spune că este altceva, este un alt climat, chiar dacă nu mi-a fost uşor să mă adaptez”, a declarat fotbalistul pentru publicația Sportsmole.  

Christian Ilic a fost în probe la Sepsi în vara lui 2019, însă a părăsit România după câteva săptămâni în care a fost ținut în stand-by de clubul condus de Laszlo Dioszegi. 

Vezi și: 

Sepsi schimbă din mers și vrea să concureze cu Viitorul și FCSB: „Vom fi o surpriză plăcută”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
deusdat
deusdat  •  03 Februarie 2020, 00:25

Viața-i grea dar banii-s buni.

389767441538495
Tudor Petrascu  •  02 Februarie 2020, 22:24

Deci titlul e mai de cosmar decat intamplarea in sine. Baiatul a fost in probe si combinatia talent/pretentii nu i-a fost favorabila. Sunt multe variabile cand alegi un jucator: Ce mai prin ograda pe acelasi post cu obligatii contractuale in curs, bugetul, talentul solicitantului de job, sentimentele subiective ale celor cu un cuvant la angajare.

shynetm
shynetm  •  02 Februarie 2020, 21:27

A fost in probe sau ce incearca sa spuna? ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează