FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - CS MIOVENI 1-2

Alexandru Pelici, după Sepsi - CS Mioveni 1-2: „Ne dăm sufletul! Și nu folosesc cuvinte mari”

CS Mioveni s-a impus în deplasarea de la Sepsi, scor 2-1. Este prima victorie în Liga 1 după aproape 10 ani pentru argeșeni. Alexandru Pelici (47 de ani) și-a felicitat elevii, dar a recunoscut superioritatea adversarilor. +34   FOTO
CS Mioveni s-a impus în deplasarea de la Sepsi, scor 2-1. Este prima victorie în Liga 1 după aproape 10 ani pentru argeșeni. Alexandru Pelici (47 de ani) și-a felicitat elevii, dar a recunoscut superioritatea adversarilor.

Articol de GSP - Publicat luni, 02 august 2021 21:13 / Actualizat luni, 02 august 2021 22:41

CS Mioveni s-a impus în deplasarea de la Sepsi, scor 2-1. Este prima victorie în Liga 1 după aproape 10 ani pentru argeșeni. Alexandru Pelici (47 de ani) și-a felicitat elevii, dar a recunoscut superioritatea adversarilor. 

„Din punct de vedere al jocului de astăzi e clar că Sepsi a condus ostilitățile. Nu am făcut un meci extraordinar, nu trebuie să ne îmbătăm cu apă rece. Dar îmi felicit băieții. Au luat puncte într-un loc unde se câștigă greu. 

Au avut o posesie superioară, dar noi am avut contraatacurile mai periculoase. Ne-am apărat jos, iar ei s-au expus urcând cu fundașii laterali. Până la 1-0, Sepsi a avut ocaziile. Îi felicit pentru joc, sunt convins că vor recupera. Nu vor avea probleme pentru intrarea în play-off.

Eu încerc să dau minute tuturor celor care au adus echipa aici. Noi trăim momentul, ne dăm sufletul, și nu folosesc cuvinte mari pentru fiecare palmă de teren. Dacă avem șansă, dacă jucăm bine, poate avem o șansă și cu CFR Cluj. Va fi greu, dar fotbalul oferă surprize”, a spus Alexandru Pelici, la Telekom Sport. 

Când pierzi eşti dezamăgit, normal. Am început rău jocul, apoi a fost acea gafă care ne-a turnat un pic de plumb în picioare, am luat şi un gol foarte rapid în repriza a doua. 

După aceea, jocul Mioveniului s-a limitat la a se închide. Îi felicităm, au venit cu lecţia învăţată. S-au adaptat rapid la lipsa noastră de reacţie şi asta s-a întâmplat. 

Cu toţii trebuie să avem pretenţii, şi eu, personal, am pretenţii. Nu se poate spune după trei etape dacă o echipă are forţă sau nu. A fost un program dificil, cu căldură sufocantă, dar asta nu înseamnă că nu suntem o echipă puternică. Astăzi n-am demonstrat, dar circumstanţe există
Leo Grozavu, antrenor Sepsi

CS Mioveni a spart ghinionul în Liga 1

Argeşenii câştigă în Liga 1 după aproape 10 ani, ultimul succes fiind reuşit pe 16 septembrie 2011, CS Mioveni-Sportul Studenţesc 2-1. În tot acest timp au fost 29 de jocuri fără victorie pe prima scenă, cea ce reprezintă cea mai lungă serie negativă din istoria principalei competiţii interne.

Sepsi se alătură celor de la FCSB și CS Universitatea Craiova, echipe învinse după eliminarea din Conference League, și rămâne cu 4 puncte în 3 partide. CS Mioveni obține prima victorie și părăsește pozițiile retrogradabile.

+30 FOTO

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

Start dezastruos de sezon pentru CS Universitatea Craiova! Când s-a mai întâmplat ca echipa din Bănie să câștige mai puține puncte în primele trei etape

Gigi Becali s-a răzgândit! Nu-l mai vinde pe Moruțan: „Îl mai antrenăm, cu ovăz, cu grăunțe” + „Nu merită nici 3 milioane acum”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
echilibrat
echilibrat  •  02 August 2021, 21:52

Articol scris dupa ureche. FCSB nu a pierdut in campionat dupa eliminarea din Conference League - a facut egal la Arad. Sepsi si Universitatea Craiova au pierdut in campionat dupa eliminarea din Conference League.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează