FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - DINAMO 0-1

SEPSI - DINAMO 0-1 // EXCLUSIV Mircea Rednic „sparge” iar banca în vestiar: ce primă le-a oferit jucătorilor după victoria cu Sepsi

Dinamoviștii primesc 10.000 de euro din partea lui Mircea Rednic pentru victoria cu Sepsi // FOTO:Raed Krishan
Dinamoviștii primesc 10.000 de euro din partea lui Mircea Rednic pentru victoria cu Sepsi // FOTO:Raed Krishan

Articol de , - Publicat sambata, 09 februarie 2019 23:06

Jucătorii lui Dinamo au de ce să zâmbească după victoria la limită reușită pe terenul lui Sepsi Sfântu Gheorghe, 1-0. Roș-albii s-au apropiat la 5 puncte de locurile de play-off și, pe deasupra, s-au ales cu o primă din partea antrenorului Mircea Rednic.

La conferința de presă de la finalul partidei, Mircea Rednic a anunțat că e rândul lui să le ofere jucătorilor prime de joc. Tehnicianul nu a specificat vreo sumă, dar, potrivit surselor GSP.ro, „Puriul” va împărți în vestiar 10.000 de euro jucătorilor, bani care vor fi distribuiți în mod egal. 

Robinetul se închide dacă Dinamo nu prinde play-off-ul

Situația se va schimba însă radical în cazul în care Dinamo nu reușește să se califice în play-off: Rednic a făcut un anunț tranșant în urmă cu o săptămână, dezvăluind că jucătorii nu vor fi deloc recompensați cu prime în play-out: „Nu plătim contraperformanța, jucătorii vor avea prime doar în sezonul regulat și în play-off”. 

Vezi și: SEPSI - DINAMO 0-1 // Noul „New Dinamo” confirmă! 3 concluzii după victoria cu Sepsi: ce s-a schimbat în atitudinea echipei, cine a impresionat + marele câștig din 2019

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (43)
12luminaverde
12luminaverde  •  12 Februarie 2019, 03:01
Postat de gigi_becali_9 pe 10 Februarie 2019, 16:34

baaaah :)))) Nici eu nu am inteles ce vrea sa spuna, de aceea am spus ca el are nevoie de traducator sa traduca ce zice el :)))

Nu-i bai! Mi s-a parut ca ma faci pe mine nashpa...

gigi_becali_9
gigi_becali_9  •  10 Februarie 2019, 16:34

baaaah :)))) Nici eu nu am inteles ce vrea sa spuna, de aceea am spus ca el are nevoie de traducator sa traduca ce zice el :)))

12luminaverde
12luminaverde  •  10 Februarie 2019, 11:06
Postat de gigi_becali_9 pe 10 Februarie 2019, 09:11

Asta are nevoie de traducator din romana in romana...

Hai ca te pricepi tu mai bine ca mine; tradu' tu pentru mine din romana in romana ce vrea sa insemne asta: "Asa e hai columbo balcanic . Intr-adevar NIMICUL ." Pentru mine sunt cateva cuvinte aruncate fara noima; poate am nevoie de ajutor; ma ajuti tu sa inteleg, ok. Uite astept sa ma ajuti tu!

Vezi toate comentariile (43)
Comentează