FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - DINAMO 2-0

SEPSI - DINAMO 2-0. Cosmin Contra, discurs uluitor: „Îmi e rușine să port sigla asta. Am fost o rușine de echipă! Prefer să joc cu tineri”

Cosmin Contra a avut un discurs nemilos după meciul cu Sepsi +20   FOTO
Cosmin Contra a avut un discurs nemilos după meciul cu Sepsi

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 octombrie 2020 23:59 / Actualizat duminica, 25 octombrie 2020 00:21

Cosmin Contra, 44 de ani, tehnicianul lui Dinamo, antepenultima în Liga 1, a comentat eșecul suferit de „câini” în deplasarea cu Sepsi, scor 0-2. E al patrulea consecutiv al lui Dinamo, iar scaunul lui „Guriță” se clatină. 

La finalul meciului, Contra a avut un discurs nemilos. Și-a criticat în termeni duri propriii jucători, pe care îi acuză de „lipsă de personalitate”, făcând referire în special la jucătorii străini veniți în această toamnă. Tehnicianul „câinilor” a ținut să le ceară scuze suporterilor, ba chiar a declarat că „îi e rușine să poarte sigla lui Dinamo”. Toate declarațiile lui Contra sunt mai jos.

„Vreau să le cer scuze tuturor suporterilor dinamoviști! Îmi e rușine să port sigla asta! E inexplicabil ce s-a întâmplat, mai ales că venim după o săptămână în care am analizat foarte bine ceea ce greșisem. Victoria lui Sepsi e meritată, felicitări! Sunt fără cuvinte, n-am ce să iau pozitiv. Am fost o rușine de echipă, n-am ce să iau pozitiv. Nu pot să-mi explic evoluția noastră din această seară.  

Adaptarea jucătorilor n-ar trebuie să fie o problemă. Noi am lucrat bine toate aspectele. Arătăm mult mai rău înainte de această pauză decât mă așteptam. Cer scuze tuturor pentru imaginea arătată. Sepsi ne-a dominat din toate punctele de vedere. La nivel de intensitate, la nivel de joc. N-am avut personalitate, ne-a fost frică. Sunt jucători cu o experiență atât de mare și nu reușesc să facă o preluare. 

Pentru mine e un mare semnal de alarmă și vom vedea ce se va întâmpla la următorul meci. Prefer să joc cu tineri, decât să bag jucători cu experiență care să n-aibă personalitatea să joace fotbal! Avem jucători care vin din campionate puternice, dar să clacheze în acest fel? Nu-mi găsesc cuvintele!

Nu joacă salariile, din păcate! Dacă ar juca salariile, poate am fi în primele 3 echipe din România. Ei trebuie să intre pe teren și să arate poate cum am arătat cu FCSB”, a spus Contra, la Look Plus.

Cosmin Contra: „Mă așteaptă zile grele”

Nu s-au liniștit apele [din punct de vedere financiar]. Lucrurile sunt foarte neliniștite. Pentru mine urmează zile grele. Sunt la dispoziția conducerii pentru orice vor decide să facă. Nu-mi rămâne decât să încerc să găsesc soluții, de-asta sunt antrenor. Voi încerca să schimb fața echipei 
- Cosmin Contra

FOTO Cele mai tari imagini din meciul Sepsi - Dinamo 2-0

Sepsi - Dinamo FOTO: Cristi Preda
Sepsi - Dinamo FOTO: Cristi Preda
Sepsi - Dinamo FOTO: Cristi Preda
Sepsi - Dinamo FOTO: Cristi Preda
Sepsi - Dinamo FOTO: Cristi Preda
+16 FOTO

Citește alte știri de la meciul Sepsi - Dinamo 2-0: 

SEPSI - DINAMO 2-0. Ionel Dănciulescu își distruge fosta echipă: „Greșeli impardonabile! Nu poți extrage nimic pozitiv”

SEPSI - DINAMO 2-0. OPINIE Eduard Apostol: Nuevo Smurd sau Liga 1 cu 18 echipe din 2021 » „În momentul acesta, Dinamo nu poate fi decât sursă de caterincă pentru adversari”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (56)
694663087795468
Cojo Ioan  •  25 Octombrie 2020, 16:07

nu mai furati bre Dinamuuu,,,,,

cyrus
cyrus  •  25 Octombrie 2020, 16:03

Contra a spus in sfarsit ca ii este rusine cu sa poarte emblema si sa antreneze echipa milei.

189254898748309
Claude SH  •  25 Octombrie 2020, 15:54

Golofca si Petrila mai bun decât Aleix García si Cámara? Se pare ca da. S-au păcălit și alții aducând foste vedete care nu jucau nimic, ii vedeau doar la petreceri.

Vezi toate comentariile (56)
Comentează