FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - DINAMO 2-0

SEPSI - DINAMO 2-0. OPINIE Eduard Apostol: Nuevo Smurd sau Liga 1 cu 18 echipe din 2021 » „În momentul acesta, Dinamo nu poate fi decât sursă de caterincă pentru adversari”

Dinamo a fost învinsă de Sepsi OSK, 0-2
Dinamo a fost învinsă de Sepsi OSK, 0-2

Articol de - Publicat sambata, 24 octombrie 2020 23:38 / Actualizat duminica, 25 octombrie 2020 00:55

Te uiți la jocul lui Dinamo și dai în bâlbâială! Sau ridici din umeri, sau râzi ironic sau îți pui mâna la cap, la buze, gen Cosmin Contra în startul meciului cu Sepsi (0-2) ori pe final de partidă. 

Dacă suporterii, oricât de optimiști, de încrezători și de răbdători ar fi, nu mai pricep nimic, probabil, nici nu vor s-o facă, antrenorul-manager al „câinilor” e o stană de piatră. Nici măcar un „haida-haida” hei-rupist, la fel ca jocul infectat de anti-fotbal al echipei.

Țurca faliment

Nuevo Dinamo are în acest moment fotbaliști interesanți. Cu un CV decent, chiar spectaculos pe alocuri, cu băieți care au evoluat în ultimele sezoane, nu d-ăia aduși să-și facă un nume în România, aduși pe comisioane, de la Cuca Măcăii. Jocul începe relativ OK, continuă lamentabil, pe alocuri deplorabil, pentru a încheia penibil. Antrenorul, inert pe bancă, parcă așteaptă să-și anunțe plecarea. 

Indiferent dacă trimite sau nu banii Cortacero, Benel International sau Casa Regală a Spaniei, sportiv, Dinamo jonglează cu falimentul. Un 0-2 la Sepsi, într-adevăr, cu marea surpriză a startului de sezon, dar fără ca roș-albii, verzi de conjunctură, să aibă o ripostă. 

Borja Valle nu mai trăiește nici măcar din golazo de la debut, Camara hai-hui, Ba lemn, Gonzalez năuc, Nemec pivot bont, Aleix Garcia... Doamne, Dumnezeule, cetățean! Un joc după chipul lui Contra din partea secundă, care te bagă în sperieți cu neputința afișată.

O victorie meritată, inimă și minte foarte multe! Puteam închide mult mai repede jocul. Patru victorii la rând, premieră în istoria lui Sepsi? E statistică, să vedem la finalul campionatului unde vom fi - Leo Grozavu, antrenor Sepsi OSK

Fotbal Club Dezastru

Managementul româno-spaniol încă mai vorbea zilele trecute de play-off, dar nici Don Quijote nu ar mai crede în astfel de bazaconii. Cel puțin în prezent. Dinamo s-a afundat în subsolul clasamentului, mai repede trece pandemia decât să se ridice de acolo, s-a logodit în 2020 cu dezastrul în fotbal. Apropo, nu mai merge nici scuza cu arbitrajul, e fumat alibiul. 

În momentul acesta, Dinamo nu poate fi decât sursă de caterincă pentru adversari. Ori se dă o lege ca Liga 1 să mărească numărul de echipe la 18 din 2021/2022, ori veșnicul și fascinantul Gigi „SMURD” Mulțescu.

Dinamo putea să facă și 10 schimbări. Nu s-ar fi schimbat nimic în bine. „Guriță” a reușit să producă niște înlocuiri în echipă ce-au bulversat și rezerva de arbitru, și tabela electronică, și-a maltratat capitalul de imagine pe care-l mai avea. Revin la ideea cu Contra, deznădăjduit, fără orizont, cu mâinile la și pe cap. Și era minutul 39, rețineți, 39!

Cum e viața: acum un an, un an și două luni mai exact, managementul de tristă amintire al clubului își bătea joc de Leo Grozavu chemându-l la București să semneze cu echipa, dar ținându-l de două ori în aeroport și la hotelul patronului de vizavi de pista de aterizare.

Așa grup n-am mai prins niciodată, mă jur, iar Mister este de nota 10. Suntem un grup unit, dăm totul pe teren, iar rezultatele ne ies - Claudiu Petrila, Sepsi OSK

3 victorii la rânda bifat Leo Grozavu cu Sepsi contra „câinilor” de la momentul când a fost refuzat de Dinamo, în vara 2019

4eșecuri la rând a strâns Dinamo, cu UTA (0-1), cu FCSB (2-3), cu Craiova (0-1) și cu Sepsi (0-2)

1 punctdin cele 5 ale „câinilor” din clasament este obținut în prima etapă, singura partidă cu Gigi Mulțescu pe bancă, 1-1 cu Hermannstadt

Mai multe știri despre Sepsi - Dinamo: 

Pablo Cortacero se joacă cu focul: sigla DDB întârzie să apară pe tricourile „câinilor”

VIDEO „Câinii”, răpuși de un eurogol » Cum a înscris Achahbar

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (40)
the.fixer
the.fixer  •  25 Octombrie 2020, 10:10
Postat de ali.bec pe 25 Octombrie 2020, 09:22

Dinamo e singura echipa bucureșteană din L1

Dinamo e in Liga 3 si e a lui Badea. Chestia asta din L1 este o froze tie last parterul unui bloc insa o sa dispara curand. Este o abjectie a fotbalului romanesc! Saptamana trecuta be-am distrat cu FC FCSB si transferurile grandioase gen man si Coman saptamana asta avem in meniu vesnica fc Negoita sa .

tonimirea
tonimirea  •  25 Octombrie 2020, 10:08

Dle Apostol dumneavoastra va place circul cu Grozavu tipand de pe margine 90 de minute. Va inchipuiti rezultatul tipetelor daca Grozavu s-ar fi aflat pe banca lui Dinamo. La jucatorii lui Dinamo nu poti tipa, pentru ei jocul nu inseamna o partida jucata pe viata si pe moarte. Campionatul se joaca in fiecare an,trofeele se joaca in fiecare an, daca retrogradezi poti promova in fiecare an urmator, calificarea in play-off se poate face in fiecare an. Sunt jucatorii noi care au nevoie de timp pentru a se lega intre ei. Contra nu a lucrat cu ei elemente tactice, scheme de joc, etc. Toti se asteapta la rezultate imediate, dar e nevoie de timp. Ieri Sepsi a avut noroc cu primul gol,iar la al doilea au profitat de oboseala. Aveti rabdare, s-au disputat 8 etape din 30

toata.romania.uraste.fc5b
toata.romania.uraste.fc5b  •  25 Octombrie 2020, 09:36

Ce mai plâng gigistii, plang....

Vezi toate comentariile (40)
Comentează