FOTBAL  »  LIGA 1  »  DINAMO

SEPSI - DINAMO. Pablo Cortacero se joacă cu focul: sigla DDB întârzie să apară pe tricourile „câinilor”

Dinamo, în noile echipamente // foto: Cristi Preda
Dinamo, în noile echipamente // foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 octombrie 2020 23:20 / Actualizat sambata, 24 octombrie 2020 23:25

Dinamo a evoluat pentru prima dată în noile echipamente de deplasare la meciul cu Sepsi OSK, însă nici acest rând de echipamente nu prevede sigla „DDB”, proiectul socios al dinamoviștilor.

Deși DDB este principalul motiv pentru care Dinamo încă se află în viață și evoluează în Liga 1, recunoștința pentru implicarea suporterilor nu este încă transpusă pe tricourile de joc ale „câinilor”. Noile echipamente de deplasare nu includ sigla DDB, cum nici cele pentru meciurile de „acasă”, folosite în partida pierdută cu Universitatea Craiova (0-1), nu o fac.

Această strategie ar putea reprezenta un prim pas în îndepărtarea suporterilor-acționari. Pe viitor, noii șefi ai lui Dinamo, în frunte cu Pablo Cortacero, doresc să facă o mărire de capital și nu se știe dacă cei din DDB ar putea ține pasul din punct de vedere financiar. 

600.000 euroa investit până acum Pablo Cortacero la Dinamo, potrivit reprezentanților săi. La fel de mulți bani au adus și suporterii din DDB

10.183de membri are DDB în acest moment

Apar suporterii-acționari pe al treilea echipament?

Dinamo ar trebui să aibă și un al treilea echipament în acest sezon, negru, însă Macron, sponsorul tehnic al echipei, întârzie livrarea acestora din cauza unor restanțe financiare pe care alb-roșii le au de plătit.

Acest nou rând de echipamente ar putea să conțină numele tuturor fanilor-acționari din DDB de rang „Elite”, de la simplii suporteri la persoanele cu nume care au donat, precum Mircea și Răzvan Lucescu, Cosmin Moți, Nicolae Stanciu și alții.

20,06%dintre acțiunile clubului sunt deținute de fanii-acționari din DDB. Aceștia ar fi trebuit să aibă 27,5%, conform unui protocol pe care l-au avut cu Ionuț Negoiță, fostul finanțator al echipei

Citește mai multe știri despre Sepsi - Dinamo:

Ocazie uriașă ratată de covăsneni! „Câinii”, la un pas să fie taxați în minutul 8

„Câinii”, răpuși de un eurogol » Cum a înscris Achahbar

Playtech: Florin Busuioc, UMILIT public de fiul pe care a ales să îl uite. Tânărul a devenit obscen pe social media VIDEO


Comentarii (12)
pedro_nr1
pedro_nr1  •  25 Octombrie 2020, 22:19

DDB = Doar Divizia B !

514091889218839
Mihai Buzea  •  25 Octombrie 2020, 12:57

De unde bani pt. al treilea echipament?

rocky2
rocky2  •  25 Octombrie 2020, 11:59

fc6b dispare!:)))

Vezi toate comentariile (12)
Comentează