FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI OSK - DINAMO BUCUREȘTI 2-0

SEPSI - DINAMO 2-0 // Eugen Neagoe îi critică pe fanii dinamoviști: "Ceva foarte urât! Au fost tratați cum se cuvine"

FOTO: Bogdan Bălaș
FOTO: Bogdan Bălaș

Articol de GSP - Publicat luni, 30 aprilie 2018 20:28

Eugen Neagoe (50 de ani) critică gestul fanilor dinamoviști de a fura steagul Ungariei în prelungirile partidei câștigate de Sepsi OSK, scor 2-0, contra lui Dinamo.

"În această seară a fost un adevărat spectacol la Sfântu Gheorghe. Ambele echipe merită felicitări pentru jocul prestat. Au fost ocazii şi de-o parte şi de alta, iar eu cred că mai puteam marca şi în alte situaţii. Am avut situații clare, inclusiv singur cu portarul.

Este un lucru bun că am marcat în toate jocurile. Suntem neînvinşi, dar s-a terminat doar turul. Vor mai fi încă şapte etape. Le-am spus că vreau în continuare să rămânem neînvinşi, avem forţa şi mijloacele necesare să facem asta", a declarat Neagoe la TV Telekom Sport.

"un gest foarte urât"

Antrenorul covăsnenilor a criticat gestul fanilor dinamoviști de a fura steagul Ungariei. Lucrurile au degenerat după, fiind nevoie de intervenția în forță a jandarmilor pentru ca lucrurile să fie aplanate. Vezi detalii AICI!

"Un suporter dinamovist a plecat din sectorul lor şi a furat un steag, ceva foarte urât! Cei de la Dinamo au fost trataţi cum se cuvine de suporterii noştri, sunt de mare calitate, nu jignesc, nu au probleme cu adversarii.

Jucăm cu 5.000 de oameni la fiecare meci acasă. Din păcate, nu avem stadion mai mare, pentru că ar fi venit și 10.000. Îmi pare rău pentru ce s-a întâmplat, dar nu a fost vina suporterilor noştri", a comentat Neagoe situația la TV Telekom Sport.

ETAPA A 7-A

Play-off
Craiova - Viitorul 3-3 Detalii AICI
FCSB - CFR 1-1 Detalii AICI
luni, 20:45 Astra - Iași

Play-out
Voluntari - Juventus 0-1 Detalii AICI
Timișoara - Chiajna 1-0 Detalii AICI
Gaz Metan - Botoșani 2-1 Detalii AICI
Sepsi - Dinamo 2-0 Detalii AICI!

 CLASAMENT PLAY-OUT

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
caminero
caminero  •  01 Mai 2018, 21:29

Băi Nea Goe, băi prăzare, ***, nu te băga ***! Vezi că toate declarațiile astea antiromânești se contabilizează, ***! *** ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

203341810452651
Marian Voican  •  01 Mai 2018, 20:55

Sunt în tara noastră,nu în ***. Neagoe se pare că este ***,sau *** banilor Ungurilor. Este oltean,deci român,nu ***. Nu-i place să se ducă în ***. Bravo Câinilor......

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

prazburg1948
prazburg1948  •  01 Mai 2018, 20:02

Rusine Nea Eugene, vezi sa nu ajungi si tu vreun Miriuta. Respect fanilor dinamovisti, steagul ungariei n-are ce cauta la meciurile din liga 1 si sper dinamovistii sa ii trateze si pe ei cu acelasi respect cand vin acesti "cetateni" in Bucuresti.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează