FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - DINAMO 2-0

SEPSI - DINAMO 2-0. Leo Grozavu explică ce a făcut diferența în meciul de la Sf. Gheorghe: „La noi e cu totul altceva”

Leo Grozavu, antrenor Sepsi OSK
Leo Grozavu, antrenor Sepsi OSK

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 octombrie 2020 23:38 / Actualizat duminica, 25 octombrie 2020 00:11

Leo Grozavu (53 de ani), antrenorul lui Sepsi OSK, a comentat victoria echipei sale cu Dinamo, scor 2-0. Covăsnenii au ajuns la 7 meciuri consecutive fără eșec în Liga 1!

„O victorie muncită, a băieților. Ei sunt exponenții, au jucat extraordinar, cu inimă și foarte multă minte. Am avut foarte multe situații, puteam să închidem mult mai repede meciul. Ne-a lipsit puțin luciditatea la ultima pasă, dar am făcut o partidă extraordinară, mai ales că știam că Dinamo vine să își vândă foarte scump pielea. 

Am rămas agresivi fără minge, iar cu mingea am știut să exploatăm momentele în care i-am surprins. Sperăm să continuăm această serie, ne așteaptă în continuare meciuri foarte grele, lumea deja e atentă la noi. Important e clasamentul la final, degeaba suntem acum pe 3 dacă la final terminăm pe 8, 9 sau 10.

Munca pe care o facem este cea câștigătoare. Am spus că am dificultăți în a forma primul 11. Nu e ușor, dar prefer să am asemenea probleme decât să le am pe cele din primăvară, când nu aveam cu ce face lotul. Avem un lot stabil, numeric și valoric.

Dinamo e un club mare, unde există presiune în fiecare moment. La noi e cu totul altceva, nimeni nu pune presiune putem să ne pregătim în liniște. Contează lucrurile astea, bineînțeles. Ar trebui toată lumea să înțeleagă că nu trebuie să punem astăzi un antrenor și să ne așteptăm ca ieri să câștige Champions League. De asta suferim, că nu avem răbdare”, a declarat Grozavu la TV Telekom Sport. 

Clasament Liga 1:

Mai multe știri despre Sepsi - Dinamo: 

Pablo Cortacero se joacă cu focul: sigla DDB întârzie să apară pe tricourile „câinilor”

VIDEO „Câinii”, răpuși de un eurogol » Cum a înscris Achahbar

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
antihotie
antihotie  •  25 Octombrie 2020, 07:39

grozavule, nu te mai da rotund ca toata lumea o bate pe dinamo, in 8 etape doar aia de la Medias s-au lasat batuti de caini

Vezi toate comentariile (1)
Comentează