FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - FARUL

Reacție virulentă după arbitrajul din Sepsi - Farul: „E o porcărie! A dat pentru că avea conștiința încărcată”

Articol de - Publicat luni, 19 februarie 2024 20:27 / Actualizat marti, 20 februarie 2024 00:26

Meciul dintre Sepsi și Farul, terminat 0-1, a fost decis după o fază la limită, existând păreri împărțite privind golul trupei lui Gică Hagi.

Farul a dat lovitura în minutul 87, prin Dina Grameni. Dar reușita constănțenilor a născut controverse, nefiind clar dacă mingea a trecut sau nu linia porții.

Gică Hagi, nemulțumit după Sepsi - Farul: „Să fim sinceri...”
Sepsi - Farul
Gică Hagi, nemulțumit după Sepsi - Farul: „Să fim sinceri...”

Reacție după după Sepsi – Farul: „Ce a făcut Colțescu e o porcărie”

Reacție virulentă după arbitrajul din Sepsi - Farul: „E o porcărie! A dat pentru că avea conștiința încărcată”

După meci, comentatorul Bogdan Cosmescu a avut o reacție dură la adresa „centralului” Sebastian Colțescu, declarând că acesta nu trebuia să dicteze fault pentru Farul, la duelul dintre Ninaj și Ionuț Vînă.

Aici e vorba de conștiința încărcată a lui Sebi Colțescu pentru că a dat acel penalty în Farul – FCSB. E o porcărie! Una dintre multele din arbitrajul românesc. Nu poți să dai așa ceva! Colțescu e un arbitru bun în general, dar decizia e inexplicabilă! 

Reacție virulentă după arbitrajul din Sepsi - Farul: „E o porcărie! A dat pentru că avea conștiința încărcată”

Sunt convins că a acționat pentru ce s-a întâmplat la Farul – FCSB. Colțescu e bine plasat. Nu ai cum să dai lovitură acolo. 

Și încă ceva. Eu aș da câte 20 de galbene pe meci pentru simulare. E oribil ce se întâmplă. La faza asta, trebuie să ai percepții extrasenzoriale pentru a simți că te-a atins. Și tu te arunci și te plângi? Nu îți e rușine?”, a spus Cosmescu la Orange Sport.

E un contact, dar nu mi se pare suficient de intens pentru a-i produce o cădere jucătorului de la Farul. Ninaj nu duce piciorul spre Vînă. Vînă, după ce lovește mingea, se lovește de Ninaj, din inerție
- Andrei Vochin

Ulterior, cei doi au comentat și golul marcat de Farul: „Eu pe direct am văzut că mingea a intrat. Și tind să cred asistentul. Ghinguleac are cel mai bun unghi din tot stadionul. Mai bun decât ce se vede la reluări, pentru că nu există cameră pe linia porții. El e foarte aproape de linia porții și poate vedea dacă mingea a intrat”, a spus Vochin. 

În timp ce Cosmescu a spus că nu e de acord: „Cum vede Ghinguleac? Mie mi se pare că nu trece. Dar cum de e Ghinguleac sigur?”

Match Quiz CFR Cluj - Dinamo

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul CFR Cluj - Dinamo și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO Premier GSP » Pe cine ar prefera Pantilimon ca adversar, Mbappe sau Haaland?

Citește și: 

A marcat un gol controversat în Sepsi - Farul, apoi a venit la interviu: „Nu am jucat fotbalul dorit”
Sepsi - Farul
A marcat un gol controversat în Sepsi - Farul, apoi a venit la interviu: „Nu am jucat fotbalul dorit”
Bernd Storck, după ce Sepsi a ajuns la patru înfrângeri la rând: „Asta ne lipsește”
SEPSI - FARUL 0-1
Bernd Storck, după ce Sepsi a ajuns la patru înfrângeri la rând: „Asta ne lipsește”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
alan003
alan003  •  20 Februarie 2024, 14:02

Pe asta o ratasem: „Cum vede Ghinguleac? Mie mi se pare că nu trece. Dar cum de e Ghinguleac sigur?” 1. Se foloseste de simturi. Vazul in acest caz 2. Mie mi se pare ca trece 3. Cosmescu este ca aia " cum de esti atat de sigur ca Pamantul nu e plat?". Ce sa raspunzi? Ce sa faci, ca n-ai ce... Ridicol. Penibil. De rasul curcilor. Oameni de genul asta umbla pe la tv, isi dau cu parerea si cateodata sunt chiar ascultati si elogiati.

alan003
alan003  •  20 Februarie 2024, 13:16

Deja devine deranjant acest trend al analistilor + comentatorilor de "hate" indreptat nu atat catre Farul cat mai mult impotriva lui Hagi. Ce atata Hagi in sus si in jos. Ce atatea merite are Hagi asta. Sa ii dam in cap. E cel mai prost lucru care i se putea intampla fotbalului romanesc cand si-a facut Hagi echipa. Mai castiga si campionatul de 2 ori cu buget infim. Huuuoooo. Jos Hagi! Asta este trendul. Incredibil! Ca sa sumarizam ceea ce pretind acesti oameni. In meciul impotriva Craiovei, Mitrita nu este faultat. Duce piciorul spre piciorul adversarului, il loveste si cere fault. Se vede limpede. In meciul cu Sepsi, faultul impotriva lui Vana este clar. Nu stiu cum pot zice unii ca nu e fault cand jucatorul lui Sepsi il loveste clar la nivelul genunchiului pe Vana. Golul a fost analizat de VAR. Asistentul avea pozitie perfecta pentru a vedea daca mingea a trecut de linie. Vede printre picioarele aparatorului. Se da gol. Ce mai vreti mai oameni? Ce v-a facut, ma, Hagi de merita toata mobilizarea asta. URA asta se va deconta candva, cumva undeva. Domnul Cosmescu vede rosu + albastru in fata ochilor cand aude de Farul.

CC69
CC69  •  20 Februarie 2024, 12:39

Nu poate nimeni garanta ca nu a trecut linia cu toata circumferinta. S-a mers pe mana albitrului care a fluierat gol in timpul desfasurarii fazei. Doar ziaristii au ceva impotriva ... asa de dragul de a crea raca si disensiune. Cel putin comentatorii TV sunt toti de toata jena. Cred ca se zvarcoleste Topescu in mormant cand ii aude :(.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează