FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - SEPSI OSK

VIDEO A anunțat pe scările Arenei transferul INTERZIS la FCSB: „Ca să vă arăt că nu facem blaturi!”

Laszlo Dioszegi
Laszlo Dioszegi

Articol de , - Publicat duminica, 17 martie 2024 20:59 / Actualizat duminica, 17 martie 2024 21:42

Patronul lui Sepsi, Laszlo Dioszegi, a mărturisit înainte de meciul cu FCSB că echipa sa joacă pe primă dublă fiecare etapă din play-off ♦ El speră într-o victorie-surpriză pe Arena Națională și refuză să-l lase pe Marius Ștefănescu sub comanda lui Gigi Becali ♦ A tratat cu ironie acuzațiile dinspre Giulești și a mărturisit că Dan Șucu l-a sunat să-și ceară iertare.

Sâmbătă seara, dinspre Rapid, mai precis prin vocea acționarului minoritar Victor Angelescu, au venit acuzații serioase pentru FCSB și pentru Marius Ștefănescu, cel mai important jucător al covăsnenilor.

„Ștefănescu nu joacă de 3 meciuri cu ei, e ba răcit, ba suspendat. Eu, sincer, mă aștept - și dacă au făcut asta, îi felicit! - ca de la vară Ștefănescu să treacă la FCSB. Sincer, mai clar... Să fie o coincidență? Nu cred în coincidențe de genul ăsta”, a spus acționarul rapidist.

Ce s-a întâmplat în fața galeriei, imediat după Hermannstadt - Dinamo » Doi fotbaliști au ieșit în evidență
Hermannstadt - Dinamo
Ce s-a întâmplat în fața galeriei, imediat după Hermannstadt - Dinamo » Doi fotbaliști au ieșit în evidență

Astăzi, înaintea meciului cu FCSB, a venit replica dinspre Sepsi. Patronul clubului, Laszlo Dioszegi, a promis că nu-l va vinde pe Ștefănescu la FCSB, pentru a nu le da apă la moară celor care suspectează înțelegeri în culise. Marius mai are contract cu Sepsi până în vara lui 2026, deci încă două sezoane pe lângă cel curent.

După acuzațiile dinspre Rapid, patronul lui Sepsi face o promisiune: „Ștefănescu nu e de vânzare pentru FCSB!”

100% Ștefănescu nu e de vânzare pentru FCSB, ca să arăt tuturor din România că nu facem blaturi! Nu e nimic adevărat! Ștefănescu poate pleca oriunde, dar nu la FCSB! Mai are doi ani și jumătate de contract. Dacă vrea să plece, să meargă oriunde, dar nu la FCSB.

Nu pot să spun că m-au enervat declarațiile la adresa lui Sepsi. Atunci nu aș mai avea capacitatea de a mă concentra sută la sută pe echipa mea.

Dar mă enervează cum sună cuvântul «blat». Vă povestesc ceva: în anii '80, eram mic copil, am văzut ca suporter un meci între echipa din Sf. Gheorghe și Odorheiu Secuiesc. A fost un blat ordinar! A doua zi, am mers și-am agățat haine de blană pe garduri, n-am strigat nimic, a fost rușinos.

De atunci am zis că în viața mea nu o să fac blat dacă o să am o echipă. Sepsi nu participă la niciun blat, trebuie să spun clar că în 2024 în fotbalul românesc nu există blaturi. Eu nu vreau să cred că mai există cineva care-și riscă libertatea pentru un meci de fotbal.

Oamenii? Atâția ani am fost echipa CFR-ului, așa s-a zis, acum suntem echipa mică a FCSB, la anul poate devenim echipa mică a Rapidului! Nu! Suntem echipă mijlocie, nu spun mare. Nu ținem cu nimeni, noi vrem să învingem pe toți!”, a afirmat Dioszegi pe treptele către Arena Națională.

Laszlo Dioszegi: „Dan Șucu s-a scuzat”

Patronul echipei din Sf. Gheorghe susține că Dan Șucu i-a prezentat scuze pentru acuzațiile colegului din acționariat, Victor Angelescu, deținător a 20% dintre acțiunile clubului:

„Am vorbit cu domnul Șucu, și-a prezentat scuzele, este un om extraordinar de bun. Nu trebuie să-și prezinte scuze. Câteodată, noi, oamenii, mai vorbim fără să gândim, nu e problemă, mergem mai departe”.

Sper să mă îndoiesc, dar e clar că va câștiga FCSB. Au câștigat ultimele 6 meciuri, i-au bătut cam peste tot, iar faptul că cel mai bun jucător al lor ia galben în minutul 94, după ce dă gol în minutul 92, e o coincidență prea mare pentru mine.

Mă refer la Ștefănescu, da! Dai gol în minutul 92, iar în 94 iei galben, știind cu cine urmează să joci și că în următorul meci o să fii suspendat.

- Victor Angelescu, acționar minoritar Rapid

Tot din Superligă:

A revenit pe gazon după 175 de zile: „Le mulțumesc celor de la FCSB!”
Hermannstadt - Dinamo 3-0
A revenit pe gazon după 175 de zile: „Le mulțumesc celor de la FCSB!”
Zeljko Kopic nu crede în accidente: „Trebuie să înțelegem”
Hermannstadt - Dinamo 3-0
Zeljko Kopic nu crede în accidente: „Trebuie să înțelegem”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (35)
Dobermannul
Dobermannul  •  21 Martie 2024, 10:26
Postat de ED_BAD pe 20 Martie 2024, 21:18

Alea cu salamurile care se misca in voi cand cantati! Rujatule!

Nostim ca asa ceva trece de moderare ... Oameni din "frumosa" galerie a lui Rapid.

ED_BAD
ED_BAD  •  20 Martie 2024, 21:26
Postat de legio.sud pe 17 Martie 2024, 22:59

Bă păcat de tine că ai la avatar tricolorul … ești mujic …

Sucul tau gastric mi se scurge pe salam... Esti larg! Rau! Spune-ne, esti cu FCU sau cu CSU? Nici tu nu stii... Zi-ne sincer, inghiti prazul intreg sau il toci marunt si il bagi prin dos ca sa nu te balonezi?!

ED_BAD
ED_BAD  •  20 Martie 2024, 21:18
Postat de Dobermannul pe 18 Martie 2024, 10:56

Care meciuri directe? Alea cu mitralierele lui bocciu in tribuna?

Alea cu salamurile care se misca in voi cand cantati! Rujatule!

Vezi toate comentariile (35)
Comentează