FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI OSK

Sepsi OSK s-a înțeles cu alt ex-dinamovist + Ce se întâmplă cu fotbalistul dat „dispărut”: „Ne-a sunat o echipă, ne-au spus că îl vor”

Jonathan Rodriguez a evoluat la Dinamo sub formă de împrumut // foto: Imago Images
Jonathan Rodriguez a evoluat la Dinamo sub formă de împrumut // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 iulie 2022 11:58 / Actualizat sambata, 09 iulie 2022 12:15

Attila Hadnagy (41 de ani), directorul sportiv de la Sepsi OSK, a confirmat transferul lui Jonathan Rodriguez (32), jucător care aparține de CFR Cluj și care a evoluat în ultimele luni la Dinamo, de unde covăsnenii l-au adus și pe Cosmin Matei. 

Jonathan Rodriguez este numele cu care Sepsi OSK, câștigătoarea Cupei României în 2022, închide campania de transferuri.

Aducerea mijlocașului argentinian a fost confirmată în această dimineață de către Attila Hadnagy, directorul sportiv al echipei din Sf. Gheorghe.

În schimb, Sepsi OSK l-a pierdut pe Eder Gonazalez, mijlocașul spaniol în vârstă de 25 de ani care nu a mai revenit la echipă după finalul sezonului trecut. Acesta ar putea ajunge la Atromitos, în Grecia, după cum dezvăluie Hadnagy.

Unirea Slobozia - Dinamo 5-0» „Câinii”, umiliți în al doilea amical al verii
UNIREA SLOBOZIA - DINAMO 5-0
Unirea Slobozia - Dinamo 5-0» „Câinii”, umiliți în al doilea amical al verii

Sepsi OSK, acord cu Jonathan Rodriguez. Eder Gonzalez, dorit în Grecia

„Singurul care mai mult ca sigur ni se va alătura este Jonathan Rodriguez. A plecat Eder Gonzalez, în locul lui ar trebui să vină încă un jucător, dar nu mai avem loc pe lista A pentru LPF.

Pe Eder l-am dat dispărut. L-au sucit impresarii. Ne-a sunat o echipă din Grecia, Atromitos, că vor să-l ia. Suntem în discuții, poate luăm și ceva bani pe el. Dacă tot a dispărut, măcar să obținem ceva”, a precizat Hadnagy la Pro Arena.

Sepsi OSK i-a mai adus în această vară pe Ion Gheorghe, Rareș Ispas, Cosmin Matei, Francisco Junior, Denis Ciobotariu și Mario Rondon.

Covăsnenii vor disputa în această seară, de la ora 20:30, Supercupa României, în compania campioanei CFR Cluj. 

Mai multe știri din Liga 1: 

Un alt Dobrin joacă în tricoul lui FC Argeș! Povestea speranței de 19 ani: „E talentat, o să ajungă fotbalist”

FCSB, ca pe vremea legendarei CCA București » Legătura cu prima mare echipă a roș-albaștrilor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
creeperno807
creeperno807  •  09 Iulie 2022, 22:47

Se pare ca au fost rasplatiti pentru manevre comise in meciul-baraj cu U Cluj. Tare ciudat sa bati Botosani si dupa sa nu fii in stare sa bati nici in tur, nici retur pe U Cluj

kratosdoom
kratosdoom  •  09 Iulie 2022, 12:31

absolut toti jucatorii care au fost cat de cat titulari la dinamo in ultimul an si-au gasit angajamente pe bani mai multi si la echipe de prima liga sau chiar de playoff de prima liga. ce fericire.retrogradezi dinamo si esti rasplatit. bravo.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close