FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI

Sepsi, victorie clară în al doilea amical al iernii în fața unei formații din Liga 2

Sepsi - Șelimbăr, 4-0
Sepsi - Șelimbăr, 4-0

Articol de - Publicat miercuri, 19 ianuarie 2022 13:33 / Actualizat miercuri, 19 ianuarie 2022 14:33

Sepsi OSK a câștigat amicalul disputat miercuri, la Sfântu Gheorghe, cu echipa de ligă secundă CSC 1599 Șelimbăr, scor 4-0.

A fost ultimul meci de pregătire al elevilor lui Bergodi înaintea restartului Ligii 1. Trupa covăsneană s-a impus prin golurile semnate de Păun (7'), Damaşcan (13') și Golofca (30', 63'). 

Nu e Budescu, e Bălașa » Fundașul central a semnat cu Sepsi
SEPS
Nu e Budescu, e Bălașa » Fundașul central a semnat cu Sepsi

Cristiano Bergodi a început jocul cu formula Niczuly - Dimitrov, Ninaj, Mitrea, Ispas - Păun, Gonzalez - Ashkovski, Aganovic, Golofca – Damașcan. După pauză au mai intrat Began (46'), Tincu (46'), Fofana (46'), Ştefănescu (46'), Dumitrescu (46'), Luckassen (46'), Bojic (58'), Vaşvari (58') și tânărul David Robert, de la echipa secundă (70'). 

A fost a doua partidă amicală a lui Sepsi în perioada precompetițională, după 2-2 cu FC Argeș. 

„Alb-roșii”, care au rămas acasă, la Sfântu Gheorghe, pentru pregătirea de iarnă, vor reîncepe campionatul luni, când vor evolua în deplasare la FC Botoșani.

S-au mișcat și pe piața transferurilor

După ce a fost refuzată de Constantin Budescu, Sepsi a anunțat transferul lui Mihai Bălașa, fostul fundaș central al Universității Craiova.

Din informațiile GSP, Bălașa a ajuns la Sepsi după ce covăsnenii au ratat transferul lui Slavko Bralic, fundașul central al celor de la Osijek. 

Acesta vine la dorința lui Cristiano Bergodi care a lucrat cu el la Craiova în mandatul său din „Bănie”. La Sepsi, Bălașa va avea un salariu de 8.000 de euro pe lună.

De-a lungul carierei, Mihai Alexandru Bălașa a mai jucat în România la Universitatea Craiova, FCSB şi Viitorul Constanța, iar în străinătate a evoluat pentru AS Roma, Trapani și Crotone.

Citește alte știri din Liga 1 :

Veşti bune pentru o echipă care se luptă la retrogradare! » Jucătorii au primit două salarii restante și s-a făcut un nou transfer

Dinamo a anunțat despărțirea de Sorescu: „Nu ne rămâne decât să-i mulțumim pentru evoluțiile în tricoul alb-roșu!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează