FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI OSK - VOLUNTARI 2-2

Bogdan Andone pune tunurile pe arbitraj după remiza cu Sepsi: „Vrem respect, nu este posibil așa ceva”

Bogdan Andone, antrenor FC Voluntari +33   FOTO
Bogdan Andone, antrenor FC Voluntari

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 ianuarie 2021 17:03 / Actualizat sambata, 30 ianuarie 2021 18:26

Bogdan Andone (46 de ani), antrenorul celor de la FC Voluntari, a acuzat arbitrajul după remiza obținută de echipa sa la Sf. Gheorghe, scor 2-2 cu Sepsi OSK.

Deciziile lui Iulian Călin, „centralul” meciului dintre Sepsi OSK și FC Voluntari, l-au iritat pe Bogdan Andone. Covăsnenii au marcat ambele goluri la capătul unor lovituri libere dictate de arbitrul din Ștefănești.

Bogdan Andone: „Nu înțeleg deciziile arbitrului”

„Am început meciul de la 1-0 practic. Chiar nu înţeleg deciziile arbitrului de azi. De exemplu, şi ieri, la Bălaşa, era roşu ieri l-a cum a fost lovit, a fost un fault clar. Pregăteşti un meci o săptămână, munceşti, te străduieşti şi tot ce ai pregătit ţi se dă peste cap. De 2-3 etape se întâmplă la fel. 

Și la UTA, am primit gol după timpul de prelungire. Nu este posibil aşa ceva, nu am înțeles. Nu vreau să fac scandal, dar vreau să atrag atenţia. Chiar dacă nu suntem o echipă de tradiţie, vrem respect. Jucătorii muncesc”, a „tunat” Andone la microfonul TV Telekom Sport.

Andone a obținut astfel a doua remiză consecutivă alături de FC Voluntari, după 1-1 cu CS U Craiova. FC Voluntari a urcat o poziție în Liga 1, până pe 14, devansând-o pe FC Hermannstadt.

+29 FOTO

Eu am ajuns să îi cunosc pe jucători în timpul meciului. Practic avem meci-refacere-meci-refacere. Cum jucăm din 3 în 3 zile, eu doar în timpul meciului îmi dau seama de jucători. Acolo îmi dau seama la ce nivel sunt, cine munceşte 
- Bogdan Andone, antrenor FC Voluntari

VIDEO. Bogdan Andone vorbește despre un moment incredibil petrecut în Ungaria: „Am stat 5 ore în stadion”

Citește mai multe știri din Liga 1:

Paul Anton și-a stabilit viitorul! Primele declarații pentru GSP: „Doamne, ajută!”

Ilie Dumitrescu și Gabi Balint explică mutarea făcută de FCSB: „S-a văzut lipsa”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează