FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Jucătorul chemat înapoi de fani să ajute la salvarea clubului: „Dinamo are nevoie de tine!”

Sergiu Hanca
Sergiu Hanca

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 decembrie 2021 12:30 / Actualizat miercuri, 22 decembrie 2021 14:14

Dinamo se află în cea mai dificilă situație de la înființare. Alb-roșiii sunt pe penultimul loc în clasament la final de an și tocmai s-au despărțit de Mircea Rednic.

Sergiu Hanca (29 de ani), actualul căpitan al celor de la Cracovia, a dezvăluit cum suporterii îl roagă să se întoarcă la echipă pentru a pune umărul la salvarea lui Dinamo de la retrogradare.

Culisele demiterii lui Mircea Rednic » Doi sponsori cu greutate și-au dat acordul
DINAMO
Culisele demiterii lui Mircea Rednic » Doi sponsori cu greutate și-au dat acordul

„Fanii îmi mai scriu: «Vino la Dinamo», «Dinamo are nevoie de tine». Dar nu e momentul să mă întorc. Îmi este foarte bine în Polonia, am muncit mult să ajung acolo, nu văd de ce aș schimba acest lucru. Am plecat de la Dinamo într-o situație grea, n-aș putea să mă întorc într-o situație și mai grea!”, a declarat Sergiu Hanca potrivit digisport.

Hanca a evoluat la Dinamo în perioada 2016-2019, timp în care a marcat 20 de goluri în 114 meciuri în tricoul alb-roşu, disputate în toate competiţiile

Sergiu Hanca, despre succesul pe care-l are pe Cracovia: „Lucrez cu o grămadă de oameni”

Hanca evoluează la Cracovia din ianuarie 2019, când polonezii l-au transferat în schimbul a 60.000 euro. Între timp, a devenit căpitanul echipei și a câștigat două trofee, o cupă și o supercupă. Întrebat care este rețeta succesului în străinătate, Hanca a spus că lucreză cu o echipă numeroasă pentru a se dezvolta continuu.

„La mine există o singură rețetă: muncă, muncă și iar muncă. E o situația mai complexă, eu am în spate o echipă cu care lucrez, care are grijă de mine pe toate planurile. Am un nutriționist care-mi face în fiecare săptămână programul alimentar, lucrez cu mental coach, o am pe soția mea lângă mine care mă ajută. 

Am preparator fizic personal, fizioterapeut, o grămadă de oameni cu care lucrez, care mă ajută să progresez, să devin cât mai bun și să-mi fac jobul la intensitate maximă. Financiar sunt la cel mai stabil club din Polonia, foarte organizat, avem toate condițiile de performanță. 

Nu a fost o zi de întârziere a salariilor, sunt bonusurile la zi, antrenorului nu i se impun decizii. El transferă, tot ce se întâmplă la club ține de el. Mai am încă 4 ani contract. La început mi-a fost foarte greu, e foarte diferit fotbalul de aici față de cel din România. Trebuia să muncesc zi de zi mai mult, aveam dor de casă, de familie, la început nu a fost ușor. 

Apoi mi-am pus niște targeturi și obiective, am spus că trebuie să dovedesc, că pot, și de atunci mi-am urmat planul”, a spus Hanca, la emisiunea „DigiSport Matinal”.

VIDEO Mircea Lucescu nu vede cu ochi buni situația de la Dinamo: „Nu așa faci o echipă, niciodată! Nu știu dacă se salvează”

Citește alte știri din Liga 1:

Eugen Trică la prima apariție după demiterea de la FCU Craiova: „Dacă nu aducea 15 jucători străini poate era aproape de play-off”

Din 2022, un nou sezon din cea mai așteptată telenovelă a Ligii 1: „Dorin Șerdean va prelua pachetul acțiunilor la Dinamo, lucrurile se vor schimba”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
creeperno115
creeperno115  •  22 Decembrie 2021, 22:51

O sa batem cum a batut rapidul in tur

hahaha
hahaha  •  22 Decembrie 2021, 18:31
Postat de tricisport pe 22 Decembrie 2021, 13:09

Daca Dinamo bate in primul meci cu Stoican, pt mine e clar ca jucatorii au fost blat impotriva lui Rednic.

Important e să bată in al doilea meci. Apoi pot să facă ce vor ei.

1764061520284739
George Adrian Popescu  •  22 Decembrie 2021, 18:18

Cine este prost sa mai vina la Dinamo?

Vezi toate comentariile (12)
Comentează