FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL

Situaţia de la Petrolul nu e roz nici după victoria cu Dinamo » Hamza şi Boudjemaa, băgaţi în şedinţă!

Articol de GSP - Publicat luni, 18 martie 2013 00:00 / Actualizat luni, 18 martie 2013 17:55

Atacantul Younes Hamza şi mijlocaşul Damien Boudjemaa au fost convocaţi mîine la o întîlnire cu oficialii clubului Petrolul Ploieşti.

Cei doi fotbalişti l-au dezamăgit pe antrenorul Cosmin Contra la antrenamente, aportul acestora fiind unul neaşteptat. Acest fapt a ajuns la urechile conducătorilor şi aceştia sînt decişi să ia măsuri, dar nu înainte de a discuta cu jucătorii.

La întîlnire vor participa antrenorul principal, Cosmin Contra, "secundul" Laurenţiu Roşu, cei doi fotbalişti şi impresarul lui Hamza, Mihai Joiţa.

Francezul Boudjemaa nu a fost păstrat în lot pentru meciul cu Dinamo şi acesta nici măcar nu a fost la meci pentru a-i vedea pe colegi la lucru. Conducerea a mai avut o discuţie cu Hamza săptămîna trecută.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
lupul46
lupul46  •  21 Martie 2013, 13:40

Daca Hamza se duce la Steaua, imi dau foc in fata stadionului!

morarroion
morarroion  •  18 Martie 2013, 22:32

BAi fratilor,contra vrea sa scape de toti jucatorii din vechia garda! Sambata ,cu 5ore inainte de meci,Hamza,satul de contra a plecat acasa !Dupa o ora,capra ,incercand sa aplaneze acest conflict,s-a dus acasa la Hamza si l-a adus inapoi! Dupa Oprita si Damien,urmeaza acum,aproape sigur Hamza si apoi Mustivar! E NEBUN CONTRA ASTA!!!!

gabrii
gabrii  •  18 Martie 2013, 22:27
Postat de kily pe 18 Martie 2013, 20:06

daca acest cosmin contra, gigolo de meserie, nu este inlocuit de urgenta pe banca tehnica, petrolul va avea soarta lui u'cluj. pe langa faptul ca este paralel cu meseria de antrenor -oricat de "mare" fotbalist ar fi fost- playboiul nu face decat atmosfera irespirabila in loturile pe care, cu diplomatie- ar trebui sa le pastoreasca. este si singurul motiv pentru care iancu l'a demis: fitile, strambe, jigodisme... pana acum a reusit deja sa distruga tot ce puriul construise -ca si relatii de grup si filozofie de joc- pana la plecarea in belgia! lui contra dati'i un bordel sa administreze, nu sa antreneze in fotbal...

poate multescu cionstruise

Vezi toate comentariile (14)
Comentează