FOTBAL  »  Superliga  »  CRIZĂ

EXCLUSIV Situație disperată în Superliga: „Poate să vină și Mourinho, n-are ce să ne facă! Un adversar m-a întrebat în timpul meciului cum e posibil să fim așa jos”

Eduard Florescu (primul din dreapta) de la FC Botoșani afirmă că jucătorii sunt de vină pentru criza moldovenilor / foto: Ionuț Tăbultoc
Eduard Florescu (primul din dreapta) de la FC Botoșani afirmă că jucătorii sunt de vină pentru criza moldovenilor / foto: Ionuț Tăbultoc

Articol de - Publicat sambata, 16 decembrie 2023 09:00

Eduard Florescu (26 de ani, mijlocaș ofensiv) de la FC Botoșani afirmă că jucătorii sunt de vină pentru criza moldovenilor.

FC Botoșani încă n-a câștigat niciun meci în actualul campionat și e „lanterna roșie” a Superligii, cu numai 9 puncte acumulate în 19 etape. Cel mai bun fotbalist al formației, Florescu, consideră că nu banca tehnică reprezintă problema echipei, ci fotbaliștii. Acum, interimar la moldoveni e Andrei Patache.

Cine e noul fotbalist de la FCSB » 10 informații despre jucătorul cu care Becali a bătut palma
FCSB
Cine e noul fotbalist de la FCSB » 10 informații despre jucătorul cu care Becali a bătut palma

Eduard Florescu, mijlocaș FC Botoșani: „Poate să vină și Mourinho, degeaba!”

„Eu nu simt că banca tehnică e problema noastră. Am avut și avem antrenori foarte buni, de la care am învățat multe, am primit sfaturi bune pe care le-am asimilat și care m-au ajutat.

Eu am mai spus-o, poate să vină și Mourinho, n-are ce să ne facă!

Acum avem un antrenor bun, tânăr, Patache, care cunoaște fenomenul și, chiar dacă mai are multe de învățat, ca orice antrenor tânăr, cred că este pregătit. Dar dacă el ne spune o treabă și noi, majoritatea, n-o respectăm în teren, poate să vină oricine, degeaba!”, a declarat Florescu pentru GSP.ro.

Eduard Florescu, mijlocaș FC Botoșani: „Bauza m-a întrebat cum e posibil să fim pe ultimul loc”

Mijlocașul lui FC Botoșani dezvăluie un moment inedit petrecut în timpul meciului din ultima etapă, cu FCU Craiova (0-2): 

„Nu pot să zic că e un lot mai slab valoric decât în ceilalți ani, avem și acum jucători cu calitate. Multă lume ne-a spus asta, chiar și adversarii din teren.

Și acum, cu FCU Craiova, se întrebau adversarii cum e posibil să fim pe ultimul loc. La un moment dat, când s-a întrerupt meciul, cred că Bauza m-a întrebat cum e posibil să fim pe locul ăsta, având o echipă atât de bună. I-am spus că nici eu nu înțeleg (n.r. - râde)”.

Situație disperată în Superliga: „Poate să vină și Mourinho, n-are ce să ne facă! Un adversar m-a întrebat în timpul meciului cum e posibil să fim așa jos”
Eduard Florescu

Eduard Florescu, mijlocaș FC Botoșani: „Ne-a fost greu la începutul campionatului”

La startul Superligii, antrenor la FC Botoșani era Marius Croitoru, care a plecat după numai 5 etape în care nu a putut să dea indicații în timpul meciurilor, să apară la conferințe și la flash-interviuri, el neavând încă licența Pro.

„E o diferență când antrenorul poate da indicații, te ajută când strigă, parcă te trezește mai mult decât în momentul în care vorbește cineva care nu e «principal». Ne-a fost greu la începutul sezonului, știind că Marius nu poate să ne zică nimic în timpul meciurilor”, afirmă Florescu.

Mai avem două meciuri foarte importante în acest an, îmi doresc din suflet să scoatem maximum din ele. Urmează o finală, jucăm cu Dinamo, suntem două echipe rănite. E un moment greu și pentru ei, și pentru noi, o să vedem cum va fi meciul. Dinamo mi se pare o echipă foarte bună, dar și ei sunt în aceeași situație ca noi, nu se regăsesc, au nevoie de câteva victorii să-și revină. Individual, Dinamo are o echipă foarte bună 

- Eduard Florescu, mijlocaș FC Botoșani

Eduard Florescu e la cel mai bun sezon din carieră

SEZONECHIPĂM / G / A*
2018/'19FC Botoşani3 / 0 / 0
2019/'20FC Botoşani15 / 2 / 0
2020/'21FC Botoşani30 / 2 / 0
2021/'22FC Botoşani27 / 0 / 1
2022/'23FC Botoşani20 / 3 / 0
2022/'23CSU Craiova1 / 0 / 0
2023/'24FC Botoşani19 / 7 / 4

*Meciuri / Goluri / Assisturi în Liga 1

450.000 €e cota de piață a lui Florescu, potrivit portalului de specialitate Transfermarkt. A valorat cel mai mult în iunie 2022: 550.000 €

VIDEO. Tot ce trebuie să știi înaintea meciului FC Botoșani - Dinamo

Mai multe articole de actualitate: 

Scandal halucinant cu omul adus de Kopic la Dinamo! Scene de K1: luat la bătaie pe bancă și în parcare, a intervenit poliția!
DINAMO
Scandal halucinant cu omul adus de Kopic la Dinamo! Scene de K1: luat la bătaie pe bancă și în parcare, a intervenit poliția!
Gigi Becali, dat înapoi de staff » Ce atacant din Liga 1 voia: „Mie îmi place de el, dar ei nu îl vor”
FCSB
Gigi Becali, dat înapoi de staff » Ce atacant din Liga 1 voia: „Mie îmi place de el, dar ei nu îl vor”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
fcuniversitatea1948
fcuniversitatea1948  •  16 Decembrie 2023, 10:59

e chiar dubios ce se intampla la botosani. in mare parte are aceeasi echipa ca in ultimele 2-3 sezoane si totusi au un parcurs dezastruos. cred ca e problema de antrenor. daca aduci petarde gen alexa, stoican, etc. n-ai cum sa faci performanta. la fel si la dinamo... nu cred ca are lot chiar de ultima clasata. ma asteptam ca otelul si iasi sa fie victime sigure dar acolo se vede mana antrenorilor. o echipa fara antrenor bun nu are cum sa isi atinga obiectivele.

81mada
81mada  •  16 Decembrie 2023, 09:34

Ma cine e asta?

alex03036
alex03036  •  16 Decembrie 2023, 09:31

*** De câteva zile vorbiți de el non-stop. Ii luați declarații din care faceți articole. Și mai dați si tabelul se statistici: a jucat Jde jocuri! A dat zero goluri, zero pase de gol. băiatul asta scoate inepții la foc automat, iar voi stați cu gura căscată! Pe cine interesează de un jucător care la 26 de ani trăiește cel mai bun sezon al sau: 4 goluri în 19 meciuri, ultimul loc in clasament si nicio victorie?!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează