FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Situație tensionată la FCSB! Un jucător important ar putea fi dat afară » Ar putea fi înlocuit cu un dinamovist

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 octombrie 2017 09:57

Harlem Gnohere și-a șubrezit statutul tocmai când reușise să joace mai mult, în contextul accidentării lui Alibec. Comportamentul francezului i-a supărat și pe Dică, și pe Becali.

Dică a mai avut o problemă la Brașov: Gnohere a fost titular în al doilea meci la rând, după cel cu Lugano, și a părut iar rupt de echipă. Francezul și-a certat colegii că nu-i pasează, mai ales Tănase a fost ținta reproșurilor. Tănase, fost coleg cu Dică la Viitorul. Și ambii foști colegi în Dobrogea cu Alibec, concurentul "Bizonului" pentru locul de titular. Dică l-a scos pe Gnohere după 45 de minute: "Era nervos și avea deja un cartonaș galben. Și arbitrul mi-a atras atenția că riscă eliminarea dacă se mai comportă așa". 

Dacă ar pleca Gnohere, FCSB l-ar putea aduce pe Adam Nemec, atacantul de 32 al lui Dinamo, pentru care Becali vrea să plătească 500.000 de euro. Slovacul mai are contract cu echipa alb-roșie până în vara lui 2018.

Gnohere a acordat de curând un interviu pentru un site francez, în care a susținut că "Alibec joacă titular doar pentru că e român!". El are 4 goluri în acest sezon, Denis nu are niciunul. Ex-dinamovistul ceruse în vara asta să i se permită să plece, însă a fost blocat. Șansele pentru un transfer în iarnă sunt mult mai mari, pentru că frustrarea lui Eddy că nu e titular l-a enervat pe Becali: "Se vaită că nu joacă, dar când e pe teren sare mingea din el! 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (22)
10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  05 Octombrie 2017, 05:14
Postat de Cici Demedici pe 04 Octombrie 2017, 10:46

fiti sigur ca nemec o sa mearga la Fa Ce Spune Becali! cehul este de structura vestica si stie ca poate sa scoata bani multi in alte parti. Coreea de sud sau in campionatul german. Si daca va veni la Steaua va trebui sa scoata bani multi jiji. Nu cred. Este totusi posibil dar procent mic. Vom mai vedea. Cred ca jiji se incurca in jucatori si nici nu mai stie citi are in lot. ***. Un Pingelica mai mic care apasa pe butoane si *** incep sa alerge nauce. Printul *** este modul dimbovitean de politica. Prosti dar cu bani. Ma rog cred ca inca poate sa stea intr-un picioar si sa duca mina stinga la nas. Test de conducere pentru ca abolicul a pierdut semnalul si nu mai are contact cu pamintul demult. Hai jiji spune dupa mine " venea o moara pe sieret." cine este subiectul? dar predicatul? deci venea ii da la cap lui siret. Si ai mai citit si Baltagul pe cind erai cu *** la un party prin subcarpatii meridionali. haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!

dar e atat de simplu! :D cine omoara pe Siret? Venea! dupa nume, probabil rus! :D

108992139590592
DM Bob  •  04 Octombrie 2017, 16:45

Mingea sare din Gnoere pt ca e rasista ! Suspendati mingea !

fibra
fibra  •  04 Octombrie 2017, 13:18

Pai da Alibec are voie sa se scalambaie la colegi,Gnohere nu.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează