FOTBAL  »  Superliga  »  INTERES

Slavia Praga a pus ochii pe un mijlocaș de la FCSB: „Ar putea să-l înlocuiască pe compatriotul Nicolae Stanciu”

Octavian Popescu, în Farul - FCSB // foto: Imago Images
Octavian Popescu, în Farul - FCSB // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat marti, 04 ianuarie 2022 10:13 / Actualizat marti, 04 ianuarie 2022 10:38

Slavia Praga, echipa la care evoluează mijlocașul român Nicolae Stanciu (28 de ani), îl monitorizează pe Octavian Popescu (19) de la FCSB, potrivit presei locale.

Octavian Popescu, mijlocașul stânga de la FCSB care a intrat pe prima scenă a fotbalului românesc în toamna anului 2020, continuă să atragă interesul formațiilor din afara României.

În luna mai a anului trecut, impresarul Florin Manea dezvăluia la GSP Live că scouterii lui Juventus l-au întrebat despre jucătorul lui FCSB. Acum se vorbește despre interesul celor de la Slavia Praga pentru „perla” din curtea lui Gigi Becali.

FCSB, asaltată! Rivala din Liga 1 a pornit ofensiva: mai mulți jucători, ademeniți de un om-cheie să-i lase pe roș-albaștri!
FCSB
FCSB, asaltată! Rivala din Liga 1 a pornit ofensiva: mai mulți jucători, ademeniți de un om-cheie să-i lase pe roș-albaștri!

Octavian Popescu, urmărit de Slavia Praga

Publicația cehă eFotbal scrie că Octavian Popescu se află pe lista jucătorilor monitorizați de departamentul de scouting al Slaviei.

„Scouterii Slaviei au fost atrași de românul Octavian Popescu. Marele talent al fotbalului local, care, mulțumită versatilității sale poate juca pe mai multe posturi, ar putea, în anumite circumstanțe, să-l înlocuiască pe compatriotul Nicolae Stanciu”, se arată pe site-ul cehilor.

Pe lângă Octavian Popescu, Slavia i-ar mai urmări atent pe Yira Collins Sor (extremă dreapta, 21 de ani) și Ladislav Almas (atacant central, 22).

În acest sezon, Octavian Popescu a adunat 19 meciuri, 4 goluri și două pase decisive la FCSB, toate în Liga 1. În total, el are 8 goluri și 10 pase decisive în 53 de meciuri la echipa roș-albastră.

Pleacă Nicolae Stanciu? 

Din iulie 2019 la Slavia Praga, Nicolae Stanciu ar putea părăsi campioana din Republica Cehă. Impresarul său, Anamaria Prodan, a lăsat să se înțeleagă că Stanciu ar putea ajunge în zona Golfului, acolo unde a mai jucat la Al Ahli între ianuarie și iunie 2019.

„Eu şi partenerii mei încercăm să finalizăm transferul lui Stanciu. E surpriză! Nu e în Europa. Cred că se va finaliza acum. Am fost aproape şi sezonul trecut. Va merge undeva unde trebuie să câștige bani acum. Undeva la căldură”, a spus Anamaria Prodan, conform as.ro.

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Planul FCSB în privința stadionului: „Nu mai tresar când trec prin Ghencea”

Strategie falimentară! FCSB plătește sute de mii de euro degeaba

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (2)
vasileroaita
vasileroaita  •  04 Ianuarie 2022, 11:19

Imposibil. Cehii ofera cel mult 400.000. Iar daca Tavi Popescu alearga un sfert din cat alearga Stanciu intr-un meci, ajunge la ATI.

aius
aius  •  04 Ianuarie 2022, 11:16

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează