FOTBAL  »  LIGA 1  »  SCANDAL

Şomer, dar la fel de incendiar » Mitică rupe tibii după ce a fost atacat: "Ghebos cretin!" + "Popescu şi ai lui sînt zero barat!"

Articol de GSP - Publicat marti, 07 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat marti, 07 ianuarie 2014 22:51

Dumitru Dragomir a reacţionat violent azi, în direct la Radio GSP, după ce a fost provocat de acuzele făcute de Nicolae “Ţîcă” Zamfir (69 de ani), naşul lui Gică Popescu. Citeşte AICI ce a spus Zamfir!

"De Ţîcă Zamfir ăsta îmi amintesc doar că este un ghebos. Acum toţi tîmpiţii vorbesc de mine, daca m-aş lua după toţi cretinii ce aş face?

Nu am vorbit cu Andone de doi ani, nici măcar să ne salutăm. Şi dacă aş fi făcut asta, ce aş fi gresit ?!

Păi Popescu ca manager nu ştie să facă nimic. Poate doar să meargă pe stradă ştie, că altceva nu. Craiova fiasco, Tîrgovişte fiasco, Calafat fiasco, complexul dintr-un cartier bucureştean vai mama lui, e închis. I-au luat elicopterele şi şi-a vîndut şi casa. E terminat! Pe ce pune mîna distruge. Nu poate impresiona cu nimic, doar că are susţinerea lui Sandu şi a politicului. Se laudă peste tot că-l scapă de condamnare.

Trebuie să aibă sînge în instalaţie pentru a se apropia de Sandu, FRF si politic, asa e.

Federatia are nevoie de manager, nu de fotbalişti. Că aşa, l-ar pune pe Messi, Ronaldo sau pe Chiricheş. Nu-i poti neglija pe ceilalti candidati. Chivorchian, Avram, Andone sînt toţi capabili. Burleanu e purtător de creier, om deştept, manager bun.

Eu l-aş propune şi pe Abdrudan, de la Cluj. El trebuie să conducă arbitrajul din ţara asta.

Popescu este invăţat pe pile. L-a purtat ministrul Bănicioiu cu el prin ţară ca pe urs. Fotbalistul Popescu da, managerul e zero barat. Din echipa lui, în afară de Ilie Dumitrescu - care a mai făcut ceva - restul sînt zero barat.

Dacă au tupeu, să vină la o confruntare cu mine. Toţi contra mea. Să ma acuze de orice vor ei, apoi eu pe ei. Ceilalţi, dacă formează o singură echipă au şanse, dacă nu, politicul îl pune pe Popescu. I-aş sfătui aşadar pe Chivorchian, Avram, Burleanu, Andone, Puşcaş şi Abrudan să facă front comun, să formeze o singură echipa.

De unde să ştiu cine e socrul lui Andone ? Mă gîndesc totuşi că nu e nici Hitler, nici Stalin. Poate Visinescu tortionarul. La final ii spun lui Ţîcă Zamfir să-şi vadă de treaba lui, că noi sîntem în altă ligă", a reacţionat fostul şef al LPF.

Playtech: Ce se va întâmpla cu Reghe și iubita lui, în viitorul apropiat. O femeie celebră a dezvăluit tot


Comentarii (29)
grande.balaci
grande.balaci  •  07 Ianuarie 2014, 23:45

vinovatii!!!ziaristii,cine crede ca parerea acestui gainar analfabet are vre-o relevanta ,se 'nseala amarnic!!!

corectu
corectu  •  07 Ianuarie 2014, 18:36

Mitica,un"erou"necunoscut.O"militiana".

conasu_boeru
conasu_boeru  •  07 Ianuarie 2014, 17:24

" Nimeni inca nu stie cat de bun manager va fi Gica Popescu, intr-un domeniu, fotbalul, pe care il cunoaste foarte bine...." Daca stii sa vopsesti, nu inseamna ca o sa conduci bine...fabrica Policolor ! A fost manager in 6-7 societati, 80 % din ele aveau ca obiect de activitate fotbalul, de toate s-a ales praful !!! A fost dat afara de la Comisia de Disciplina a UEFA, a fraudat Fiscul si fotbalul si unii il vad in fruntea fotbalului romanesc ???!!!!

Vezi toate comentariile (29)
Comentează