FOTBAL  »  Superliga  »  LUPTA LA TITLU

SONDAJ Luptă în 3 la titlu în 2018? Sau vom avea mari surprize?

Articol de GSP - Publicat luni, 25 decembrie 2017 11:30

Mai sunt 4 etape din sezonul regular și apoi va începe play-off-ul. Așa cum multă lume se aștepta, CFR Cluj, FCSB și CS U Craiova sunt principalele favorite la titlu în Liga 1.

Lideri sunt ardelenii, care au două puncte peste ecihpa lui Gigi Becali și 6 peste olteni. Diferențele se vor înjumătăți atunci când echipele vor intra în play-off.

Deocamdată pe loc de play-off mai sunt Astra Giurgiu (37 de puncte), FC Botoșani (35 de puncte), Viitorul (34 de puncte). Pe poziția cu numărul 7 e Dinamo, care are tot 34 de puncte.

Cel mai probabil aceste 4 echipe se vor lupta pentru cele trei locuri de play-off. CSM Poli Iași e pe 8, cu doar 30 de puncte, diferență care pare greu de montat în cele 4 runde care mai sunt de disputat.

CFR, FCSB, CS U și restul

Cel mai probabil primele trei clasate sunt cele mai îndreptățite formații care să spere la titlu. Sunt și cele mai bogate echipe din Liga 1 și echipele care vor muta cel mai puternic pe piața transferurilor în iarnă.

E greu de crezut că următoarele 3 echipe care vor intra în play-off vor pune probleme, în ciuda faptului că diferențele se vor înjumătăți.

În acest moment între CFR Cluj și Viitorul, adică prima și ultima echipă din play-off, sunt 15 puncte. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
iacobeusebiu
iacobeusebiu  •  04 Ianuarie 2018, 09:28

Steaua cu dica antrenor nu are nici'o sansa la campionat,si cum becali l-a confirmat in'continuare , e clar ca pana la urma va pierde pe mana lui, deoarece el doreste acest antrenor care sa-l foloseasca pe post de pres,sa poata sa-si experimenteze el prostia din capul lui de mare cunoscator in fotbal

116530435479785
Anca Toma  •  03 Ianuarie 2018, 09:16

Dintre toate echipele astea Dinamo nu merita sa intre in play-off . Au cele mai putine puncte castigate cu echipele care ravnesc la play-off.Plus arbitrajele penibile care i-au ajutat si-i vor ajuta.

merace
merace  •  27 Decembrie 2017, 15:41

Care mari surprize?! Va castiga echipa cu bani mai multi sa ii premieze pe altii sa isi apere corect sansele! Asta e toata smecheria play-off-ului: raman 6 echipe sa se bata pentru titlu, si cine le are in buzunar pe macar 3 dintre ele, ia titlul! :D hahaha

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close