FOTBAL  »  Superliga  »  CS UNIVERSITATEA CRAIOVA

Sorin Cârțu, furios pe un antrenor din Liga 1: „Când are meci cu FCSB vine cu elogii, când pierde cu noi spune că n-a dat arbitrul aut”

CS Universitatea Craiova a câștigat la limită, scor 1-0, meciul cu FC Botoșani. Sorin Cârțu (65 de ani), președintele oltenilor, a fost deranjat de declarațiile oferite de Marius Croitoru (40 de ani). +21   FOTO
CS Universitatea Craiova a câștigat la limită, scor 1-0, meciul cu FC Botoșani. Sorin Cârțu (65 de ani), președintele oltenilor, a fost deranjat de declarațiile oferite de Marius Croitoru (40 de ani).

Articol de - Publicat marti, 09 martie 2021 17:01 / Actualizat marti, 09 martie 2021 17:27

CS Universitatea Craiova a câștigat la limită, scor 1-0, meciul cu FC Botoșani. Sorin Cârțu (65 de ani), președintele oltenilor, a fost deranjat de declarațiile oferite de Marius Croitoru (40 de ani).

Marius Croitoru și-a certat jucătorii. I-a acuzat că le-a lipsit curajul, atacând însă și tabăra adversă: „Ce mare echipă e Craiova să mă tem de ea? Joc cu Real Madrid? E o echipă bună şi nimic altceva”. Sorin Cârțu a comentat reacția antrenorului de la Botoșani.

Sorin Cârțu îl pune la punct pe Marius Croitoru

„Am văzut și eu declarațiile lui Croitoru, care se lansează în niște discuții inutile. El parcă se simte un pic răsfățat de multă lume. Mai de fiecare dată după ce joacă cu FCSB vine cu elogii, iar când evoluează cu noi și pierde spune că l-a furat arbitrul cu un aut. 

Pentru noi vin două jocuri importante, cu Gaz Metan și UTA, în pregătirea unui final intens de sezon. Meciurile cu FCSB și, mai apoi, cu CFR Cluj vor fi, clar, un barometru pentru a vedea cu exactitate unde stăm”, a punctat Sorin Cârțu, la Metropola TV. 

VIDEO. Marius Croitoru s-a săturat de greșelile de arbitraj: „Avem nevoie de VAR! Cum să nu țip?”

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

Gigi șochează! În ziua meciului cu UTA, trimite mai mulți jucători de la prima echipă ca să o încurce pe Steaua în Liga 3: „Cum să-i las să promoveze?!” » Tavi Popescu, titular la FCSB 2!

ANALIZĂ: Craiova, campioana minimalismului! Conduce într-un clasament inedit

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
187822063014815
Arcadie Zaporojanu  •  10 Martie 2021, 14:14

Mai bine Croitoru decât cirtu. De ce??? Singurul transfer pe care tre să.l facă ucv .e sa.l de-a pe cirtu afară și treabă va merge bine

1481130088847024
Constantin Vaetus  •  10 Martie 2021, 07:48

Am sperat că numai M. Popescu și S. Cristescu sunt ***! Cârțu părea valabil!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

suporterucv
suporterucv  •  09 Martie 2021, 21:57

E din fundul Moldovei !! Il intelegem pe ”berbec” !!!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează