FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

Sorin Cârțu, prima reacție de la Craiova după acuzațiile-șoc făcute de Pițurcă: „Am fost antrenor sub Rotaru și pot spune asta”

Sorin Cârțu, președinte Craiova
Sorin Cârțu, președinte Craiova

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 aprilie 2021 11:35 / Actualizat vineri, 09 aprilie 2021 12:20

Sorin Cârțu (65 de ani), președintele de la CS Universitatea Craiova,a ezitat să comenteze dialogul șocant dintre Victor Pițurcă și Silviu Tudor Samuilă, moderator de emisiuni la Telekom Sport, „scurs” în spațiul online dintr-o neatenție. 

  • Victor Pițurcă, 64 de ani, fostul antrenor al Craiovei, a participat recent la emisiunea „Sport Report” pe Telekom Sport. Ulterior, cei de la televiziune au încărcat pe net programul TV, însă au uitat să „taie” și ce s-a înregistrat în pauza de publicitate. Astfel, în spațiul public a apărut dialogul șocant dintre antrenor și moderatorul Silviu Tudor Samuilă.
  • În cele aproximativ 4 minute de discuție surprinse în pauza de publicitate, Pițurcă și Samuilă abordează câteva subiecte realmente frapante: demiterea lui Devis Mangia de la Craiova pentru că ar fi fost homosexual, jigniri în lanț la adresa patronului Craiovei, Mihai Rotaru, și dezvăluiri despre portarul grupării din Bănie, Mirko Pigliacelli. Toate îmbrăcate într-un limbaj grețos, plin de derapaje.

Sorin Cârțu: „Pițurcă și domnul Rotaru își vor rezolva problemele”

„Nu vreau să comentez, problemele sunt convins că și le rezolvă Rotaru singur. Astea sunt probleme pe care doi oameni maturi, Piți și domnul Rotaru, le vor rezolva între ei. Nu cred că (Rotaru) are nevoie să îi luăm noi apărarea. Eu stau la discuțiile lui domnul Rotaru cu Mangia, Pițurcă și Ouzoundis? 

Nu știu, nu pot să răspund, sunt discuții între 4 ochi, între antrenori și patron. Ce pot să comentez, să spun așa, din auzite? Ce pot să spun e că în momentul în care eu am fost antrenor la echipă, nu am avut niciodată discuții cu domnul Rotaru, nu a venit să mă întrebe că de ce nu joacă unul sau altul. Cel puțin cu mine nu a făcut treburi din astea. Mi-a respectat fie numele, poate prestanța, dar nu am avut vreodată probleme”, a spus Cârțu la Pro X.

  • Pițurcă: Pigliacelli era o jigodie fără margini! 
  • Samuilă: Dădea mesaje să fie el căpitan, da...
     
  • Pițurcă: Nu numai asta. Aveam un puști portar, Popică (n.r. - Laurențiu Popescu), l-am băgat în Cupă și i-am spus lui Pigliacelli să-l încurajeaze și pe el. Nu voia! El era supărat că de ce nu apără tot el și în Cupă! 
  • Samuilă: Ce jeg!
     
  • Pițurcă: Da, da, da, un jeg mare! A venit Rotaru și mi-a zis că e răzmeriță în vestiar. De unde știi, mă, tu că e răzmeriță? Știi tu ce-i aia?! O știu eu, o știi tu că vin și îți spun ție câțiva jucători?! 
  • Samuilă: S-au obișnuit prost cu antrenori sclavi, cocoșați.
     
  • Pițurcă: Daa, el voia să-l dea afară de mult și pe Mangia, l-a prins că-i trimitea mesaje unui jucător, era «bulangiu». O să vezi că îl schimbă și pe grec (n.r. - Marinos Ouzounidis) 
  • Samuilă: Că nu joacă spectaculos?
     
  • Pițurcă: Nuu, că-l bagă pe Vătăjelu fundaș dreapta... Am auzit deja că e nemulțumit, sunt multe discuții. 
  • Samuilă: Îmi povesteau ăștia că se uită el pe InStat, are păreri...
     
  • Pițurcă: E un libidinos, un jeg de om! Îmi zice că m-a dat afară. Păi, bă, în p***a mă-tii, dacă mă dădeai afară nu trebuia să-mi dai banii? 450.000 de euro! Ăstora așa trebuie să le faci. Banii! 
  • Samuilă: Întotdeauna v-am admirat pentru asta, că v-ați luptat pentru drepturile dumneavoastră.

Continuarea dialogului șocant, AICI

Reacția Telekom Sport, după derapajul lui Victor Pițurcă din studio: „Apariția clipului, o eroare regretabilă” + Ce spune moderatorul emisiunii

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
maryuss_
maryuss_  •  11 Aprilie 2021, 01:04

Acest Piturca nu vrea decat bani,bani si iar bani !!! El este un antrenor slab rau ..... A facut numai rau Craiovei !!! El este un *** de antrenor !!! Un penal !!! Nu uitati ca atunci cand era antrenorul nationalei Romaniei, a fost prins trisand intr-un cazinou ....dar a fost iertat pt ca era antrenorul nationalei Romaniei de fotbal !!! Ce caracter *** are acest om .....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

173119800948796
George Nelu  •  09 Aprilie 2021, 16:23

Sorine, Sandoi a fost antrenor iat tu director sportiv. Ai uitat?. Dupa ce te-a dat afara, Rotaru, tot la fel ca si Piturca vorbeai de Rotaru. Adica urat.

stefan..
stefan..  •  09 Aprilie 2021, 15:23

Daca tăceai filozof ramaneai, ranchiunosule! Ne-ai pricopsit cu un loc 5 si cu o prezenta in play out. Acum numai de imbarligaturi te ocupi. Urat caracter!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează