FOTBAL  »  Superliga  »  DERAPAJ

Reacția Telekom Sport, după derapajul lui Victor Pițurcă din studio: „Apariția clipului, o eroare regretabilă” + Ce spune moderatorul emisiunii

Victor Pițurcă și Silviu Tudor Samuilă, în studioul Telekom Sport // foto: captură YouTube
Victor Pițurcă și Silviu Tudor Samuilă, în studioul Telekom Sport // foto: captură YouTube

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 aprilie 2021 09:07 / Actualizat vineri, 09 aprilie 2021 11:03

Postul de televiziune Telekom Sport a emis un comunicat în care prezintă scuze cititorilor, telespectatorilor, lui Victor Pițurcă și persoanelor menționate în videoclipul devenit viral peste noapte, în care fostul selecționer și moderatorul Silviu Tudor Samuilă au purtat un dialog șocant, cu derapaje grave la adresa unor oameni de fotbal.

Comunicatul emis de Telekom Sport, după dialogul Victor Pițurcă - Silviu Tudor Samuilă

Telekom Sport şi www.telekomsport.ro îşi asumă eroarea regretabilă pentru apariţia acestui clip care a conţinut o discuţie privată din pauza publicitară a unei emisiuni tv. Ne cerem scuze celor care ne citesc, telespectatorilor, lui Victor Piţurcă şi oricărei persoane menţionate în acest clip.

Reacția lui Silviu Tudor Samuilă

Dintr-o regretabilă eroare, în spaţiul public au apărut nişte imagini dintr-o pauză publicitară a emisiunii mele pe care am avut-o miercuri seară cu Victor Piţurcă. În primul rând vreau să-i cer scuze lui Victor Piţurcă pentru că evident nu ar fi trebuit acele imagini să apară sub nicio formă. Este o eroare a noastră, pe care ne-o asumăm. 

Pe de altă parte, ceea ce discutăm în pauzele publicitare ar trebui să rămână în pauzele publicitare. Dialogurile noastre în privat sunt în privat iar ceea ce apare pe post ar trebui să rămână acolo. Îmi cer scuze şi dacă cineva din persoanele la care am făcut referire în acele imagini se simt lezate şi vă cer scuze dumneavoastră, publicului nostru, care sper să rămână fidel în continuare!

Poziția lui Vali Moraru, jurnalist Digisport

A apărut în spațiul public o înregistrare din pauza unei emisiuni de la Telekom. În care Victor Piturca e slobod la gură în ceea ce privește câteva personaje de la Craiova. Dincolo de vorbele condamnabile ale lui Piturca, adevărata mizerie o reprezintă profesionalismul unora care "scapă" public momentul. 

Cineva din regie e conștient de faptul că totul se înregistrează și, probabil, tot el sau altcineva, nu-și face treaba și urcă pe YouTube emisiunea cu tot cu pauza cu pricina. Sigur, moderatorul Silviu Tudor Samuila e conștient că lucrurile din pauza publicitară se înregistrează dar este și convins că ai lui colegi își fac treaba și ce nu trebuie să apară public nu apare! Punct. 

Ceea ce s-a întâmplat nu e corect nici față de moderator, nici față de invitat. Cineva l-a chemat pe Piturca la emisiune, el s-a simțit protejat în momentul în care a zis ce-a zis. Și nu a fost. Oricine are un discurs public diferit de cel privat. Și chiar dacă discursul a fost într-un studio tv, nu la o cafenea, invitatul era convins că este într-o discuție privată, că doar nu era anchetat și nu exista un mandat de ascultare pe numele lui. Munca de televiziune e o muncă de echipă. De data asta, echipa a comis-o. Mai grav decât Piturca.
- Facebook @ Vali Moraru

Dialogul dintre Victor Pițurcă și Silviu Tudor Samuilă:

  • Pițurcă: Pigliacelli era o jigodie fără margini! 
  • Samuilă: Dădea mesaje să fie el căpitan, da...
     
  • Pițurcă: Nu numai asta. Aveam un puști portar, Popică (n.r. - Laurențiu Popescu), l-am băgat în Cupă și i-am spus lui Pigliacelli să-l încurajeaze și pe el. Nu voia! El era supărat că de ce nu apără tot el și în Cupă! 
  • Samuilă: Ce jeg! 
     
  • Pițurcă: Da, da, da, un jeg mare! A venit Rotaru și mi-a zis că e răzmeriță în vestiar. De unde știi, mă, tu că e răzmeriță? Știi tu ce-i aia?! O știu eu, o știi tu că vin și îți spun ție câțiva jucători?! 
  • Samuilă: S-au obișnuit prost cu antrenori sclavi, cocoșați.
     
  • Pițurcă: Daa, el voia să-l dea afară de mult și pe Mangia, l-a prins că-i trimitea mesaje unui jucător, era «bulangiu». O să vezi că îl schimbă și pe grec (n.r. - Marinos Ouzounidis) 
  • Samuilă: Că nu joacă spectaculos? 
     
  • Pițurcă: Nuu, că-l bagă pe Vătăjelu fundaș dreapta... Am auzit deja că e nemulțumit, sunt multe discuții. 
  • Samuilă: Îmi povesteau ăștia că se uită el pe InStat, are păreri... 
     
  • Pițurcă: E un libidinos, un jeg de om! Îmi zice că m-a dat afară. Păi, bă, în p***a mă-tii, dacă mă dădeai afară nu trebuia să-mi dai banii? 450.000 de euro! Ăstora așa trebuie să le faci. Banii! 
  • Samuilă: Întotdeauna v-am admirat pentru asta, că v-ați luptat pentru drepturile dumneavoastră.

Continuarea dialogului șocant, AICI

Mai multe știri din Liga 1:

Gică Hagi, decizie radicală după demiterea lui Mircea Rednic » Ce se va întâmpla la Viitorul

Planul lui Gigi Becali cu unul dintre fotbaliștii care nu joacă deloc: „Mai am nevoie de el”

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (73)
dansy
dansy  •  11 Aprilie 2021, 14:28

Afara cu Tudor Samuila.Este un nemernic lingau si fatarnic!

fly_vyp
fly_vyp  •  09 Aprilie 2021, 17:24

Alooooo, GSP și TELEKOM SPORT! Pe cine incercati voi sa pacaliti atunci cand spuneti ca discutia dintre Samoila si Piturca este una privata? Privata era, daca se intalneau in parc amandoi, stateau pe u bancuta si discutau susotind sau il invita unul pe celalalt acasa la el si puteau discuta orice. Dar, cand ai pe langa tine o armata de cameramani, scenaristi, regizori si te monitorizeaza un producator, stiind ca totul se inregistreaza, aceea nu mai este o discutie privata. Cum va permiteti sa spuneti ca va pare rau pentru Piturca, din moment ce tocmai el a scos pe gura toate acele ineptii, provocat de marele Tudor Samoila. Vali Moraru le tine partea, pentru ca asa procedeaza si el. Este prost Rotaru daca nu-i plimba pe la instantele de judecata, pentru ca altadata sa se abtina de la astfel de mizerii jurnalistice.

antalmihai
antalmihai  •  09 Aprilie 2021, 16:17

ala este moderator, pe cine pacaleste el???

Vezi toate comentariile (73)
Comentează
Close