FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAŢIE

Sorin Cârţu se dezice de echipa pe care a antrenat-o şi îl atacă pe Andrei Prepeliţă: "Universitatea lui se bătea la retrogradare"

Articol de GSP - Publicat joi, 04 decembrie 2014 00:00 / Actualizat joi, 04 decembrie 2014 17:09

Sorin Cârţu a antrenat-o pe Universitatea Craiova în 3 rînduri: 1988-1993, 1995-1996 şi 2002-2003. "Sorinaccio" ironizează acum formaţia pentru care a jucat şi Andrei Prepeliţă.

Mijlocaşul Stelei l-a enervat pe Cârţu după ce a vorbit despre noua formaţie a Craiovei, CSU, înaintea partidei directe din Cupa României de joi, de la ora 20:30, care va fi în direct pe Pro tv şi liveTEXT pe GSP.RO.

Fostul jucător al Universităţii Craiova a ţinut să sublinieze că actuala echipă a oltenilor nu e una şi aceeaşi cu adevărata formaţie a Craiovei.

“Nu am înţeles de ce a atacat Prepeliţă identitatea Craiovei. Nu ar fi trebuit să o facă. El a fost la o Universitate la care nu prea avea de ce să se laude că a jucat. Ei se băteau la retrogradare cu echipa aceea.

Poate noi am putea să ne mîndrim că am jucat la Universitatea Craiova, cei care am jucat în cupele europene şi am obţinut trofee", a spus Cârţu la Look tv.

"Nu e un meci special (n.r. cel din Cupa României cu CSU Craiova). Eu am jucat la FC Universitatea Craiova, acum jucăm cu FCU... CSU, pardon. Şi ei au un parcurs foarte bun, va fi un meci greu, dar sperăm să ne calificăm", a spus Prepeliţă la Dolcesport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
mitroi2008
mitroi2008  •  04 Decembrie 2014, 15:16
Postat de stalker87 pe 04 Decembrie 2014, 13:35

Echipa lui se batea la retrogradare, dar avea o istorie si un palmares.

Pai daca este sa ne raportam la cum era fotbalul romanesc in perioada in care la FC U juca Prepelita, atunci echipa de azi, CS U, nici n-ar fi reusit promovarea in liga 1. Sa nu uitam ca, la vremea respectiva, Steaua si Rapid faceau ravagii prin Europa League, Dinamo batea cu 5-1 pe Everton si cu 2-1 pe Leverkusen, CFR aducea un jucator cu 2 milioane de euro si batea pe AS Roma pe Olimpico, iar Razvan Lucescu se ducea in Liga a 2-a sa antreneze pe Brasov. Lucrurile astea par SF acum, dar exclud orice comparatie intre echipa de azi a Craiovei si Universitatea din vremurile respective (care, apropo, dadea si jucatori la echipa nationala).

don_vito
don_vito  •  04 Decembrie 2014, 15:06

Universitatea lui era cea reala tataie nu una facuta politic si impotriva regulamentelor

utaarad04
utaarad04  •  04 Decembrie 2014, 15:01

De fapt aia era Craiova, sau nu, aia era Stiinta, doar aia din '70, in schimb asta de acum 10 ani nu mai era Craiova pentru ca se batea la retrogradare, dar CSU e Craiova, sau nu. In concluzie, cu mici exceptii, cam astia sunt oltenii.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează