FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - CEAHLĂUL 2-0

Sorin Cârţu şi-a lăudat jucătorii şi aşteaptă meciul cu Steaua: ”E o plăcere să te uiţi la Universitatea” ;)

Cârțu a împlinit recent 59 de ani
Cârțu a împlinit recent 59 de ani

Articol de - Publicat duminica, 30 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 29 noiembrie 2014 22:58

Sorinaccio a venit alături de Săndoi la CSU pe 3 septembrie. De atunci a început urcuşul echipei de pe locul 18 pînă pe 4.

- Domnule Cârţu, cît poate dura seria invincibilităţii pentru formaţia craioveană?
- Încercăm cît mai mult. Adevărat e că este o plăcere să te uiţi la Universitatea. Am făcut o partidă bună, cu faze frumoase, cu driblinguri, cu devieri. Locul 4 de acum e greu de păstrat la noi, sînt mulţi candidaţi care-l vizează, dar încercăm să ne menţinem pe linia asta.

"Poate dă gol şi Bălgrădean"

- Aveţi 12 jucători ce şi-au trecut numele pe lista marcatorilor. O să ajungă şi portarul să înscrie?
- Să vedem, poate scoatem un penalty şi-l bate "Pufi" Bălgrădean. Cine ştie?!, s-o ivi şi ocazia asta.

- Herghelegiu a marcat la primul meci ca titular. L-aţi motivat special?
- Mă bucur pentru el, sper să-i dea încredere acest lucru. Chiar am avut o discuţie înainte de meci. "Să nu ne dezamăgeşti", i-am zis. La îmbrăţişările de după reuşita lui, m-a văzut şi mi-a zis: "Aţi văzut că nu v-am dezamăgit!".

"Spectacol cu Steaua"

- Reclamaţi acel penalty în prima repriză?
- N-are rost să vorbim de viciere de rezultat la acest scor.

- Există ceva care să vă nemulţumească?
- Poate că ar trebui să exploatăm mai mult, mai bine, ocaziile de poartă pe care ni le creăm.

- Urmează şocul cu Steaua, joi, în Cupă. Ce aşteptări aveţi?
- Va fi un spectacol fotbalistic, aşteptăm multă lume la stadion. De mulţi ani se doreşte la Craiova o asemenea confruntare, sper eu să fie cît mai frumoasă pentru noi. Echipa va da totul să cîştige. E un meci deosebit şi fiindcă va fi ultimul pe "Oblemenco", dar trebuie să ne raportăm la viitor. Noi dorim doar să reînnodăm şirul victoriilor pe viitoarea arenă.

"Contează mult pentru mine că am reuşit o pasă decisivă şi un gol. Sîntem cei mai în formă din campionat, ne motivează extraordinar domnii Cârţu şi Săndoi" (Andrei Herghelegiu, atacant CSU Craiova)

"Va fi un test important cu Steaua, mai ales că va fi ultimul meci pe «Ion Oblemenco». Trebuie să arătăm că putem bate Steaua, trebuie să ne bucurăm de fotbal" (Andrei Herghelegiu, atacant CSU Craiova)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
jianu_pandurii
jianu_pandurii  •  30 Noiembrie 2014, 20:32

echipa asta nu este continuatoarea Universitatii Craiova, au jucat chiar si una impotriva celeilalte. Pe de alta parte, traseul CSU-lui este impresionant de cand a venit acest duet de antrenori Cartu-Sandoi, se completeaza perfect amandoi. Au fost 10 meciuri in campionat cu 8 victorii si 2 egaluri si 2 meciuri/2 victorii in cupa. Daca mai spunem ca dintre cele doua egaluri, unul a fost in deplasare la Dinamo si atunci dinamo a egalat dintr-un 11m carinventat de care s-a ras prin presa atunci, se poate spune ca din 12 meciuri doar intr-unul singur echipa lui Cartu-Sandoi a schiopatat, in acel egal 1-1 acasa cu Chiajna. In orice caz, din cele 12 meciuri, 11 rezultate bune si acel egal acasa

katlyn
katlyn  •  30 Noiembrie 2014, 20:15

un surogat de echipa , o echipa umflata care la prima infrangere e cazuta deja

conasu_boeru
conasu_boeru  •  30 Noiembrie 2014, 15:34

Cum se schimba omul.....pana mai ieri ziceau ca ...” Universitatea e ..unica si nu poate fi inlocuita cu orice surogat ” !!! Asta spune cu ceva timp in urma marele Sorin Cirtu ! Se pare ca banii nu au miros si pot sa te faca sa lingi si cele mai mizerabile flegme ! ......PS Macazul a fost schimbat de multi care se bateau cu caramida in piept ca nu vor trada ....U.Craiova !

Vezi toate comentariile (7)
Comentează