FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB VS CSA STEAUA

Un UEFAntastic care jucat și la Steaua, și la FCSB surprinde: „Pentru mine, aceea este Steaua!”

Sorin Paraschiv a făcut parte dintr-o generație de excepție. Sursă foto: Imago Images
Sorin Paraschiv a făcut parte dintr-o generație de excepție. Sursă foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat luni, 08 februarie 2021 21:47 / Actualizat luni, 08 februarie 2021 22:39

Sorin Paraschiv (39 de ani), fost mijlocaș atât la Steaua, cât și la FCSB, în prezent oficial la Academica Clinceni, a discutat pe marginea conflictului identitar dintre cele două.

  • Roș-albastru între 1999 și 2007, Paraschiv a cucerit un titlu și o Cupă alături de Steaua, dar și două titluri și o Cupă în tricoul FCSB-ului. A prins sezonul UEFAntastic al FCSB-ului, 2005-2006

Conflictul dintre CSA Steaua și FCSB a scindat bună parte din suflarea roș-albastră, însă Sorin Paraschiv are o opinie diferită. Fostul fotbalist mărturisește cu o sinceritate debordantă că nu se simte reprezentat de niciuna dintre cele două formații roș-albastre.

Sorin Paraschiv: „Noi, suporterii, avem de suferit”

„Nu mă interesează că deranjez pe cineva. Steaua e echipa care joacă pe stadionul mare din Ghencea și echipa care e în Liga 1. Steaua e echipa la care veneau 20 și ceva de mii de suporteri. Pentru mine, aceea este Steaua! 

Deocamdată, nu avem echipă care să corespundă acestor criterii și sunt confuz. Aduceți-vă aminte că jucam cu Poli Iași cu 20 și ceva de mii de spectatori. S-a creat această confuzie din partea ambelor părți, iar noi, suporterii, avem de suferit”, a afirmat Sorin Paraschiv, la Radio Gold FM. 

Îmi doresc să vorbesc despre Steaua din postura de suporter, am trăit acolo pe stadion de la 11 ani. Am trăit lângă Marius Lăcătuș și mă gândeam dacă voi ajunge și eu să joc acolo cândva.

Acum nu corespunde niciuna dintre cele două echipe cu criteriile acestea. O zi, unii spun că ei sunt Steaua, apoi apar ceilalți în instanță și spun că ei sunt Steaua 
- Sorin Paraschiv

VIDEO Dorin Goian a vorbit despre conflictul CSA Steaua - FCSB: „Mă identific mai mult cu CSA datorită suporterilor”

Citește și alte știri de actualitate:

A plecat de la FCSB și pune tunurile pe Becali: „Lipsă de respect!” » Ce oferte are: „Mă vrea o echipă din play-off”

FOTO Nu și-a pierdut umorul! Ce a postat după plecarea de la FCSB: „Momentul în care și-a dat seama că a încurcat-o”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
bingobango
bingobango  •  09 Februarie 2021, 09:39
Postat de Marian Ghergus pe 09 Februarie 2021, 06:59

Ziaristii sunt principalii vinovati pentru mentinerea starii de confuzie! Din moment ce numele a fost transat in in instantele judecatoresti, echipa cu 4 consoane niciodata nu poate fi Stesua !!

Nici echipa infiintata in 2017 nu poate fi adevarata Steaua. Steaua nu a retrogradat niciodata din LIGA I !!!

1258802267479225
Marian Ghergus  •  09 Februarie 2021, 06:59

Ziaristii sunt principalii vinovati pentru mentinerea starii de confuzie! Din moment ce numele a fost transat in in instantele judecatoresti, echipa cu 4 consoane niciodata nu poate fi Stesua !!

eniacostel
eniacostel  •  09 Februarie 2021, 03:05

Si cum vine asta? Cei de la Dinamo se roagă să fie cumpărată de cineva si cei de la armata sp ca nu e bn k a fost vândută! Si de ce să dea M A I bani să formeze o nouă echipa si M.I. sa nu poata să facă același lucru pt Dinamo? Ce, unii sânt mai *** ca alții ? Nu cumva statul tolerează asta? Voi chiar nu vedeți că pe aici se epureaza banul public? Logic ar fi fost așa; echipele departamentale nu mai au voie( si tre sa te supui legii Uefa ). Punct!. Dar talpan , ca jurist, sesizeaza ca a fost furata. Treaba lui e să informeze superiorii si sa il dea pe Becali si ceilalti în judecată , cerând recuperarea prejudiciului . Punct!. Nu facandusi o nouă echipă și tocand banii publici! Si daca statul câștiga în instanță iar Becali nu are bani să plătească , atunci există sechestru , există retrogradare în liga a cincea și există chiar desființare! Cum a putut omul ăsta, Becali, să fure Steaua fara sa fie implicat conducătorul de atunci Viorel Păunescu si ceilalti burtosi sefi ai armatei , nu stiu!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează