FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL

Petrolul, aproape de o mutare importantă! Condiția lui Costel Lazăr: „Să-și prezinte scuze!”

Sory Diarra, felicitat de colegi după un gol marcat pentru Petrolul
Sory Diarra, felicitat de colegi după un gol marcat pentru Petrolul

Articol de - Publicat luni, 05 septembrie 2022 12:48 / Actualizat luni, 05 septembrie 2022 13:03

Costel Lazăr, președintele clubului Petrolul Ploiești, a anunțat că atacantul malian Sory Diarra, jucător care a avut o contribuție substanțială la revenirea formației prahovene în Liga 1, după o pauză de 6 ani, este aproape de a reveni la „galben-albaștri”.

Atacantul a fugit în această vară de la echipă, încercând un transfer în Bulgaria, la ȚSKA 1948, dar, fiindcă este sub contract cu prahovenii, n-a reușit să ajungă în curtea sofioților. 

După Rața, Becali îi dă ultimatum altui jucător: „Îl mai încerc, dar dacă îi tremură mâna la menghină, la revedere” + „Am făcut o greșeală cu Radaslavescu”
FCSB
După Rața, Becali îi dă ultimatum altui jucător: „Îl mai încerc, dar dacă îi tremură mâna la menghină, la revedere” + „Am făcut o greșeală cu Radaslavescu”

Sory Diarra, așteptat să revină la Ploiești

Sory Diarra, atacantul malian care a marcat 15 goluri în stagiunea precedentă, este așteptat să revină în tricoul nou-promovatei din SuperLigă, anunță Costel Lazăr, președintele grupării prahoven. 

„Sory Diarra e la el în țară, nu s-a transferat nicăieri. Dacă era liber, se transfera. Dar, bineînțeles că niciun club nu a riscat un transfer al lui. Toată lumea a înțeles că se află în continuare sub contract cu noi. E problema lui cum privește lucrurile.

N-avem niciun litigiu cu Sory Diarra, i-am plătit salariile. Mai degrabă l-aș aștepta înapoi și să ne ocupăm de acte pentru că i-a expirat și permisul de ședere. Dacă își cere scuze în fața colegilor, eu l-aș reprimi, pentru că e un jucător tânăr. L-a luat valul și este sfătuit prost de un agent. E un copil, până la urmă.

Ultima discuție cu el a fost sâmbătă. El oscilează. S-ar părea că a ratat perioada de transferuri și nu prea mai are de ales. Da, s-ar putea întoarce”, a declarat președintele Petrolului Ploiești, pentru Sport.ro.

Sory Diarra a ajuns în România în 2018

Sory Diarra și-a început cariera în fotbalul românesc la Ceahlăul Piatra-Neamț, acolo unde a ajuns în octombrie 2019 din țara natală, de la Etoiles Mande. În august 2020 a fost transferat de Petrolul Ploiești, din postura de jucător liber de contract. 

Prahovenii l-au împrumutat în perioada ianuarie 2021- iunie 2021 la Unirea Slobozia, pentru care a punctat de 2 ori în 9 apariții.

În tricoul „lupilor galbeni”, malianul a marcat 16 goluri și a oferit 5 pase de gol în 29 de meciuri, formație cu care a promovat în vara acestui an în Liga 1.

300.000de euro este cota atacantului conform site-ului de specialitate Transfermarkt.com.

CITEȘTE ȘI ALTE ȘTIRI DIN LIGA 1: 

Rapid, supertransfer în ultima zi de mercato. A trecut pe la Inter Milano și acum a ajuns în Giulești

Un fost jucător de la FCSB a ajuns poștas! Povestea incredibilă a fotbalistului dat afară de Gigi Becali după câteva meciuri

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează