FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO+FOTO Soția lui Nicolae Badea a deschis magazin pentru dinamoviști: „Doar atât vreau să le transmit fanilor”

Articol de , - Publicat sambata, 09 martie 2024 16:59 / Actualizat sambata, 09 martie 2024 20:21

Oana Livia Badea, soția lui Nicolae Badea, a inaugurat azi la Băneasa Mall noul magazin cu însemnele dinamoviștilor și cu chipurilor unor mari fotbaliști din istoria grupării. La eveniment au fost prezenți mai mulți jucători de glorie ai „câinilor”.

Dinamoviștii au posibilitatea de astăzi să-și procure, fizic, tricouri și diverse materiale cu însemnele tradționale ale "câinilor" din magazinul Bitolia Sport, deschis la Băneasa Mall.

Locația este amenajată sub forma unui vestiar al unei echipe de fotbal și, inedit, cabina de probă este similară cu o cabină de duș!

N-a nimerit niciunul :) Ovidiu Burcă, declarație haioasă la evenimentul lui Badea: „Gnohere și Pavicevic, jucătorii care îmi plac cel mai mult de la Dinamo”
DINAMO
N-a nimerit niciunul :) Ovidiu Burcă, declarație haioasă la evenimentul lui Badea: „Gnohere și Pavicevic, jucătorii care îmi plac cel mai mult de la Dinamo”

Giani Kiriță și-a adus aminte de momentele importante de la Dinamo

Magazinul este proprietatea soției lui Nicolae Badea, Oana Livia Badea, care a inaugurat azi locația, în compania mai multor foste glorii ale clubului din Ștefan cel Mare. Au fost prezenți, printre alții, Ion Marin, Costel Orac, Lică Movilă, Marin Dragnea, Andrei Cristea, Ovidiu Burcă, Marius Alexe și Ion Moldovan. A fost prezent și Cristi Hîldan. Giani Kiriță a fost printre amfitrionii inaugurării, ținând un speech alături de soția lui Nicolae Badea.

La noi în vestiar exista o emoție puternică înaintea meciurilor tari, mai ales cele cu Steaua. Eram câini turbați, nu mai eram normali. Noua generație de dinamoviști trebuie să aibă atitudinea corectă față de ei înșiși și să respecte suporterii. Ai intrat pe teren, suntem câini, nu mișcă nimeni, respectăm suporterii!
Giani Kiriță

Ce se comercializează în noul magazin dedicat dinamovștilor și suporterilor naționalei

Oana Livia Badea nu este doar soția lui Nicolae Badea. Mai bine de un deceniu s-a ocupat de partea juridică la clubul din Ștefan cel Mare. Ulterior, s-a lansat în afaceri, a avut și un magazin în care a creat haine de lux pentru doamne, de ceva vreme a lansat această linie vestimentară pentru suporteri. Atât pentru cei ai lui Dinamo, cât și pentru cei ai naționalei.

Printre produsele comercializate în magazin - până acum s-au putut achiziționa doar de pe platforma online - se numere tricouri cu chipul unor fotbaliști emblematici ai grupării, din diverse perioase, printre care Cătălin Hîldan, Marius Niculae, frații Nunweiller sau Giani Kiriță, dar și cu diverse sloganuri stilizate ale dinamoviștilor.

Totodată, sunt și tricouri dedicate fanilor echipei naționale, printre care și replici ale echipamentului cu care România a participat la primul Campionat European, cel din 1984, din Franța.

+17 FOTO

"Pasiune de familie, pasiune de 15 ani de avocatură la Dinamo, pasiune pentru echipă. Am atâtea amintiri legate de Dinamo... Dinamoviștilor le transmit doar atât: să aibă credința că va fi extraordinar de bine pentru Dinamo!", a reacționat Oana Badea, azi, la deschidere.

143de lei costă un tricou cu chipul unor jucători de marcă din istoria grupării

A fost întrebată dacă familia Badea va mai investi la Dinamo

Oana Badea a parat întrebarea ce o viza pe ea și pe soțul ei, Nicolae Badea, acum șeful ACS Dinamo, din liga a patra. Soția omului de afaceri a fost chestionată dacă există posibilitatea unei noi implicări la Dinamo a familiei Badea.

"E o întrebare capcană, nu știu ce să vă zic. Noi suntem doamne și putem să punem astfel de întrebări. Dar nu cred că domnilor o să le placă o patroană în domeniul fotbalului, vă spun sigur", a declarat Oana Livia Badea.

Match Quiz Rapid - FCSB

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul Rapid - FCSB și câștigă premiile puse în joc!

Citește și alte știri:

VIDEO Ovidiu Burcă are o favorită clară în duelul dintre Rapid și FCSB: „M-aș bucura să câștige campionatul. Se va cocoța în vârful fotbalului românesc”

Iată sumele cheltuite și veniturile FRF din mandatul lui Răzvan Burleanu pe 10 ani!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (34)
CN72
CN72  •  10 Martie 2024, 13:11
Postat de elgabri pe 09 Martie 2024, 18:59

Badea cancerul de la Dinamo din cauza lui avem azi stadion !!

Iar Burca l-a sustinut la eveniment. Jenant bai Burca, nu ii datorezi nimic lui Badea, de ce sa te afisezi ca sustinator? Se pare ca ai principii de antrenorat inflexibile, pasa la portar si nimic altceva, dar la coloana vertebrala esti mult mai flexibil.

futhienzbang22
futhienzbang22  •  10 Martie 2024, 09:02

altă „pocnitoare”!

Unomfoartesimplu
Unomfoartesimplu  •  10 Martie 2024, 02:14

De unde si pana unde BITOLIA???Asta e fost alimentara de la Lupoaica (pentru cei care au crescut in Dorobanti - nu cei care sunt azi prin preajma...)

Vezi toate comentariile (34)
Comentează