LIGA 1  ·  FC HERMANNSTADT

Spaniolul Ruben Albes a debutat azi pe banca lui FC Hermannstadt, la amicalul cu Petrolul » S-au riscat sibienii cu el?

Ruben Albes a debutat pe banca lui Hermannstadt. Foto: Mihnea Popescu (Sibiu)
Ruben Albes a debutat pe banca lui Hermannstadt. Foto: Mihnea Popescu (Sibiu)

Articol de - Publicat joi, 18 iunie 2020 14:02 / Actualizat joi, 18 iunie 2020 14:31

Noul antrenor al lui Hermannstadt, Ruben Albes, a stat azi pe bancă, la amicalul cu Petrolul (0-1), deși are numai un test COVID-19 efectuat.

În așteptarea „oficialului" cu Viitorul, de luni, sibienii au disputat azi un amical cu Petrolul (0-1). Test la care a asistat, de pe margine, și noul antrenor al echipei, Ruben Albes. 

Spaniolul Ruben Albes a debutat azi pe banca lui FC Hermannstadt

Tehnicianul spaniol a venit abia luni în țară, din Grecia, dar a efectuat doar un test COVID-19. Controverse a născut zilele trecute și Dusan Uhrin, care a stat pe banca celor de la Gaz Metan în meciul cu Astra, încheiat 0-0, deși sosise în țară de nici 24 de ore. Cehul avea însă două teste făcute! 

La solicitarea Gazetei, LPF a venit miercuri cu lămuriri: 

„În opinia noastră, care nu poate înlocui o eventuală poziție ce poate fi exprimată de FRF, în calitatea sa de emitent al Protocolului medical privind reluarea competițiilor, a fost regulamentar ca dl. Uhrin să asiste echipa Gaz Metan Mediaș din postura de antrenor principal, în contextul dat (s-a alăturat echipei în ziua jocului și a prezentat o testare realizată înainte de acest meci)" 

„Așa cum ați sesizat și dvs., dl. Dusan Uhrin s-a alăturat echipei chiar în ziua jocului. Pe de altă parte, dl. Dusan Uhrin nu face parte dintre jucători, singurii despre care putem presupune în mod legitim că ajung în contact între ei, cu ocazia disputării efective a jocului de fotbal. În aceste condiții, Regulamentul de reluare a competiției adoptat de Ministerul Tineretului și Sportului și Protocolul medical al FRF pentru reluarea competițiilor trebuie interpretate în spiritul lor iar situațiile similare trebuie să primească același tratament. Nefiind menționat explicit faptul că o persoană din staff care se alătură echipei la un anumit moment trebuie obligatoriu să parcurgă un calendar de testare fix, înainte de a-și putea exercita funcțiile în cadrul clubului, nici noi nu putem institui restricții în acest sens sau altfel de îngrădiri având același rezultat". 

„Dacă situația d-lui. Ruben Albes este similară celei arătate mai sus desigur că va fi tratată în același mod" 

Finanțatorul lui Hermannstadt, Claudiu Rotar, n-a putut fi contactat pentru a exprima un punct de vedere.

Citește mai multe știri din Liga 1:Un bărbat dintr-un sat din Vaslui a dispărut acum 4 luni de acasă. Ce a descoperit primarul satului când a verificat listele cu cetăţenii cu drept de vot. Soția este în stare de șoc
Libertatea
Comentarii (9)
sibman  •  18 Iunie 2020, 20:46
Postat de Valentin Onea pe 18 Iunie 2020, 17:54

Ii retrogradeaza Ana si pe astia. Le i-a si banii si....................

Romana bat-o vina.

Valentin Onea  •  18 Iunie 2020, 17:54

Ii retrogradeaza Ana si pe astia. Le i-a si banii si....................

bratia2003  •  18 Iunie 2020, 17:24

Ziarist de 2 lei. Cum poti sa scrii " S-au riscat sibienii cu el" - este vorba de noul antrenor Ruben Albes. Explica si tu cum poti sa te exprimi asa. Nu era mai "romaneste" sa scrii "au riscat ....".

Vezi toate comentariile (9 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
14:00 Tenis, WTA
Turneul din Strasbourg
Digi 2
18:00 Fotbal, Liga 1
Voluntari - Sepsi
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
21:00 Fotbal, Liga 1
FC Argeș - Universitatea Craiova
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
21:30 Fotbal, Bundesliga
Hertha Berlin - Frankfurt
Digi 3
22:00 Fotbal, Ligue 1
Lille - Nantes
Digi 4
Program TV complet

Liga 1