FOTBAL  »  Superliga  »  PROIECT

VIDEO + FOTO Asta le întrece pe toate! Tribuna noului stadion din Superliga, construită în jurul unei clădiri

FOTO: Captură Youtube Infrastructură România +18   FOTO
FOTO: Captură Youtube Infrastructură România

Articol de GSP - Publicat marti, 29 noiembrie 2022 17:06 / Actualizat marti, 29 noiembrie 2022 17:39

Șansele ca stadionul din Târgoviște să fie inaugurat conform estimărilor primarului, în week-end-ul 9-11 decembrie, sunt extrem de mici. Lucrarea este departe de finalizare și conține o serie de probleme tehnice.

Lucrările de modernizare la stadionul din Târgoviște au început în anul 2019. Primarul Daniel Cristian Stan a anunțat că ultimele meciuri ale Chindiei din anul 2022 vor putea fi jucate acasă, dar cele mai recente imagini îl contrazic. 

Probleme fără sfârșit la stadionul din Târgoviște

Arena în care au fost investite 15 milioane de euro și care ar trebui să aibă 8.200 de locuri încă nu are toate scaunele montate. Nici pista de atletism nu a fost instalată. 

+14 FOTO

Autoritățile nu au obținut acceptul de a demola o clădire aflată la câțiva metri de stadion. Arhitecții au fost nevoiți să improvizeze. Un sector al Tribunei I a fost construit în jurul clădirii buclucașe, lucru care se observă în imaginile postate pe Youtube de un vlogger din Târgoviște.

Estimările primarului, departe de realitate

La finalul lunii septembrie, Cristian Stan, primarul orașului Târgoviște, dădea asigurări că arena va fi funcțională în această iarnă. 

„În privința primului meci pe noua arenă, reiterez faptul ca finalul acestei toamne reprezintă un termen realist de finalizare a lucrărilor și facem toate eforturile ca debutul pe stadionul modernizat să se producă cu FCSB, pe 9 decembrie, acesta fiind primul meci de pe teren propriu din luna decembrie. 

Și da, dincolo de alte comentarii, cred că acum este evident pentru toată lumea că foarte curând echipa noastră va juca la umbra Turnului Chindiei”, spunea Cristian Stan. 

VIDEO. Cele mai recente imagini de la arena din Târgoviște

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

EXCLUSIV Iureș! Fostul jucător cere falimentul clubului » Ce spun oficialii: „Nu e corect!”

EXCLUSIV Grevă la clubul din Liga 1! Fotbaliștii au boicotat antrenamentul de azi, iar GSP are detaliile

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (15)
bridges
bridges  •  07 Decembrie 2022, 08:52

Eugen Popescu? Stai sa cauti cine a fost? Cat de provincial! Practic un club fara personalitate. Spune-i Turnul Chindiei, Chindia sau Curtea Domneasca, ceva cu impact la nivel national, esti un oras cu o istorie insemnata. Fotbalistic il ai pe Cornel Dinu. Ce era atat de greu?

sibman
sibman  •  30 Noiembrie 2022, 16:23

Nu sunt din Targoviste, dar din ce vad pe aceste imagini o sa rezulte un stadion cochet. Nu stiu daca numarul de locuri o sa fie suficient, insa important este ca au un gazon nou care sper sa reziste. Acum arata bine in aceste imagini. Poate totusi ca si parere, o copertina la tribuna cu scaune ar fi nemaipomenita.

dumitrescu080
dumitrescu080  •  30 Noiembrie 2022, 11:50
Postat de abavati pe 29 Noiembrie 2022, 22:01

Vad ca isi dau cu parerea habarnamistii care nici nu stiu daca are Targovistea gara. Asa e cu fraierii care se arunca dupa fenta ... cat despre gazeta ros-albastra ... ***

Păi să-i spun eu domnului gazetar că această tribună este construita din anii 70 și este doar renovare, iar acea clădire controversata este clădirea armatei, o pură întâmplare cu stadionul Ghencea care este tot al armatei. Păi domnilor așa zisul jurnaliști de ce nu scrieți cum se poate că armata să dețină stadioane. Stadionul este o mica bijuterie construita cu bani puțini. Nu se compara cu cel din Sibiu dar totuși răpciugă din Voluntari nu-l întrece. Scrieți domnilor și de stadionul lui pandelica

Vezi toate comentariile (15)
Comentează