FOTBAL  »  Superliga  »  LIGA 1

Steaua a ajutat o echipă din Liga 1 să ia startul acestui retur de campionat: "Am fost aproape să nu începem"

Articol de GSP - Publicat marti, 21 aprilie 2015 14:24

Constantin Zotta, fostul director general de la FC Brașov, a explicat care e situația clubului "stegar" și face o dezvăluire incredibilă.

"Eu am fost un burete la FC Brașov, am absorbit toate criticile, deși deciziile le-am luat împreună cu domnul Niculaie. În iarnă am fost aproape de a nu începe campionatul. Am avut noroc cu transferul lui Enceanu la Steaua. Și, fără transferul lui Mateiu nu luam licența.

Ce m-a nemulțumit cel mai mult a fost că în iarnă am decis împreună cu domnul Niculaie să-l demitem pe Adi Szabo, pierduse 5 meciuri la rînd și am ajuns dintr-o poziție foarte bună la retrogradare. După ce a plecat Lokica, am discutat mai multe posibilități, iar dînsul a decis să-l readucă pe Adi Szabo, chiar dacă împreună am spus că nu poate să motiveze echipa. Și acum, nu cred că poate să salveze echipa", a spus Zotta la Dolce Sport.

500.000 €a plătit Steaua pentru transferul lui Enceanu din luna ianuarie

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează