FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Steaua le răspunde celor care suspectează metodele de pregătire fizică ale lui Neubert: "Ori noi foarte buni, ori ceilalţi fac totul greşit!"

Articol de - Publicat luni, 21 decembrie 2015 00:00

Reghecampf respinge teoria că există o reţetă miraculoasă de resuscitare a Stelei şi anunţă că nu doar pregătirea fizică face diferenţa în fotbal

Gazeta Sporturilor de ieri a găzduit un articol cu titlul "Neubert, miracol sau semn de întrebare?", care făcea trimitere la modul în care diverse personaje importante din fotbalul românesc, active sau nu, suspicionează metodele prin care cuplul Reghe-Neubert a reuşit să resusciteze Steaua. Inclusiv Florin Marin, antrenorul Timişoarei, adversara de diseară a steliştilor, a lansat o ironie: "Cred că pregătirea preparatorului fizic al Stelei conţine ceva miraculos din moment ce echipa a fost revitalizată într-un timp atît de scurt şi în final de sezon".

Reghecampf a reacţionat ieri şi a făcut-o în stilul său caracteristic: "Nu e nimic miraculos la mijloc, cei care susţin asta fac o mare eroare. Într-un staff, nu doar preparatorul fizic e important. Disciplina, motivarea jucătorilor, viaţa lor extrasportivă. Sînt multe lucruri bune la Steaua. Aici sînt două variante dacă toţi se miră că Steaua e la alt nivel faţă de toţi ceilalţi: fie noi facem lucrurile ca la carte şi sîntem foarte, foarte buni, fie toţi ceilalţi fac totul greşit".

4-0e golaverajul Stelei în cele 3 meciuri cu Reghecampf pe bancă, toate partidele terminîndu-se cu victoria roş-albaştrilor

2-5a fost golaverajul Stelei în ultimele 3 meciuri pînă la venirea lui Reghecampf. În nici una dintre partide, roş-albaştrii n-au reuşit să cîştige

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (10)
1429283900726653
Niculae Blaga  •  21 Decembrie 2015, 15:30

REGHE AR PUTEA SA_MI SPUNA SI MIE SAU NOUA MAGIA PARIURILOR >DACA NU VREA AS PUTEA SA_I ARAT POZE INDECENTE CU MIE SI ANA MARIA .PROVOCATI_MA !!

696253093853906
Ghita Florin  •  21 Decembrie 2015, 13:17

Nu ne miram de metodele de pregatire fizica,,,pregatirea pungutelor cu vitamine'' este suspicionata,ca sa puna cap acestor suspiciuni de ce nu cere fcsb analiza sangvina,oare nu se vede cu ochiul liber ca jucatori ca rusescu,Bourceanu,Pintili si alti au ajuns niste epave dupa ce nu au mai luat ,,vitamine''?/

gicutzu69
gicutzu69  •  21 Decembrie 2015, 13:07

Da si nu prea se accidenteaza cei de la Barca,Real,Bayern etc,etc,lumea la noi suspecteaza tot fara sa mai si gandeasca si la faptul ca se poate antrena si dupa principii mai occidentale!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează