FOTBAL  »  Superliga  »  CHIAJNA - STEAUA, AZI, 20:30, GSP.RO, DIGI 1, DOLCE 1, LOOK

Steaua șochează Europa! Reghecampf a dezvăluit discuția cu un jurnalist englez despre problemele campioanei

Articol de - Publicat luni, 15 februarie 2016 00:00

Tehnicianul campioanei nu renunță la ideea că Steaua trebuie să revină cât mai rapid în Ghencea!

Reghe a povestit ieri un episod surprinzător. "M-a sunat un reporter din Anglia și mi-a spus că este incredibil ca o echipă care a câștigat Champions League să nu aibă o bază de pregătire și nici un stadion unde să joace! Nicăieri în lume nu există acest lucru! I-am spus că sunt unele probleme, nu am putut să dezvolt foarte mult, pentru că eu cred că aceste lucruri trebuie să rămână în România și nu sunt lucruri cu care să ne lăudam în străinătate! Sunt sigur că aceste probleme se vor rezolva cât mai curând. Acest jurnalist mi-a spus că au făcut și ei tot felul de sondaje și un filmuleț despre Steaua și și-a dat seama că această echipă este foarte iubită", a pus Reghe.

Nu e pentru prima dată când presa din Marea Britanie este interesată de situația Stelei. S-a mai întâmplat o dată în martie 2015, atunci când un jurnalist englez a realizat un amplu reportaj intitulat "Echipa fără nume", în care analiza tot ce s-a întâmplat cu gruparea din Ghencea, echipă care a rămas fără emblemă în decembrie 2014. "Am venit aici, în România, pentru a investiga acest caz şi mi-am dat seama de un lucru foarte clar. Becali are banii, însă Armata are numele. Nu e normal ce se întâmplă aici, în fotbalul românesc. Suporterii sunt cei care suferă. Fără fani, fotbalul nu înseamnă nimic. Trebuie găsită o cale de mijloc în această problemă, pentru binele fotbalului românesc" a fost concluzia jurnalistului englez Eli Mengem.

350 de zileau trecut de la ultimul meci pe care Steaua l-a jucat pe Ghencea, partida câștigată cu cei de la Viitorul, 4-1, pe 22 martie 2015

"Mă doare când trec pe lângă Ghencea"

Reghe a spus că, după mai multe runde de încercări, ministrul Apărării Naționale, Mihnea Motoc, a răspuns pozitiv unei solicitări din partea Stelei, iar președintele Valeriu Argăseală urmează să fie primit în audiență. "Știu că președintele nostru se va întâlni cu domnul ministru Motoc! Sper să se întâmple acest lucru cât mai rapid și sper ca un om să aibă tăria și puterea să spună ceva și să oprească acest scandal, pentru că eu nu îi văd rostul! Ar trebui să mă gândesc că cineva din conducerea ministerului sau a clubului Steaua ori este dinamovist, ori are alte interese! Pe mine unul mă doare să trec în fiecare zi pe lângă stadionul Ghencea și să merg să fac pregătirea la Domnești".

"Cred că ar trebui să se găsească cât mai rapid o soluție pentru ca echipa de fotbal să se poată antrena din nou în Ghencea! Trebuie să avem un singur stadion unde să mergem, nu să ne plimbăm peste tot!"
Laurențiu Reghecampf, antrenor Steaua

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (102)
marianghencea
marianghencea  •  15 Februarie 2016, 19:01

Fir-ati atenti! Toti frustratii, *** nedetinatorii de neuroni si toti certatii cu logica (intr-un cuvant ii poti numi, in ordine: dinamovisti, rapidisti, mai nou si craioveni) care nu pot suferi Steaua fac spume cand aud numele singurei echipe din Romania din nainte si dupa ´90 care a facut ceva pentru fotbalul romanesc! Cine are un pic de bun simt sa urmareasca ce scriu acesti frustrati. "Blatististii" de care vorbiti voi au facut performanta internationala tot pe blat? Uitati-va la nasul vostru mai intai, "invidia sare gardul la vecini". Dinamo e varza, de ani de zile si nu-si va mai reveni, cu antrenorul surogat de-acum(o sa vedeti ca luati campionatul la polo), rapid sa-si vada de liga si "faina" lui, samd. Bai, baieti, n-ar fi mai usor sa tineti si voi cu echipa pe care scrie performanta - STEAUA - decat sa va chinuiti in halul asta? Hai, ca la inceput e un pic mai greu dup-aia o sa fiti si voi mandri ca ati fost campioni europeni... "steaua e de rasul europei,si distruge fotbalul romanesc" scrie cris4co,de ex. rapidist adevarat. Si Rapidul ce face pentru fot.romanesc? Nici macar nu exista. Deci, am dreptate: frustratilor mai bine comentati la carciuma din cartier decat sa va expuneti bolile pe-aici! Nu de alta dar mai molipsiti si pe alti fani ai echipelor voastre care inca nu sunt damblagiti! PS: Antrenor ca Reghecampf n-o sa mai fie-n Romania. Are talent, educatie si conceptii nemtesti. Dar ce stie fraierul ce-i ci

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

grandetorito
grandetorito  •  15 Februarie 2016, 16:17

Trebuie sa vina strainii sa ne destupe la creieri!? Becali are banii, Armata numele... si suporterii sufera! Parintii se cearta si se razbuna amandoi pe copii!

aius
aius  •  15 Februarie 2016, 16:03

eu credeam ca socheaza faptul ca au patron puscarias,antrenor blatist,unul(mache) ***altul (lutu) circar,si....azi cu surle si trambite apare de la ,,facultate,,un alt puscarias,bataus de suporteri ....RTL si ***,si-au intrerupt emisiunile ,si au dat breakin news,iar cei de la Eurosport si CNN au fost la pamant !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (102)
Comentează