FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - STEAUA

EXCLUSIV / VIDEO Ștefan Iovan, reacție după verdictul Curții de Apel privind palmaresul Stelei: „E o decizie normală! Trebuie să audă și UEFA ce se întâmplă la noi”

Ștefan Iovan, fostul mare fundaș al Stelei
Ștefan Iovan, fostul mare fundaș al Stelei

Articol de - Publicat miercuri, 25 octombrie 2023 10:34 / Actualizat miercuri, 25 octombrie 2023 11:03

Fostul mare fundaș al Stelei, Ștefan Iovan (63 de ani), a comentat, în direct la GSP Live, decizia luată luni de Curtea de Apel București, conform căreia palmaresul Stelei din perioada 1947-1998 revine CSA Steaua București. 

Luni, 23 octombrie, Curtea de Apel București a decis ca palmaresul Stelei din perioada 1947-1998 îi revine Stelei, perioada 1998-2003 lui AFC Steaua, echipă desființată între timp, iar din 2003 până în prezent lui FCSB

Jean Vlădoiu nu înțelege decizia Curții de Apel: „Nimic nu mă mai surprinde în România. Prefer un Gigi Becali în detrimentul CSA Steaua”
FCSB - STEAUA
Jean Vlădoiu nu înțelege decizia Curții de Apel: „Nimic nu mă mai surprinde în România. Prefer un Gigi Becali în detrimentul CSA Steaua”

Ștefam Iovan, fostul mare fundaș al trupei din Ghencea, de 6 ori campion al României cu Steaua și câștigător al Cupei Campionilor Europeni și a Supercupei Europei, a spus, în direct la GSP Live, că decizia dată de justiție este una normală, iar acest verdict trebuie să ajungă și la UEFA. 

VIDEO. Ștefan Iovan, reacție după decizia dată de Curtea de Apel București în procesul pentru palmaresul Stelei 

„E o decizie normală. FCSB e trecută drept continuatoarea Stelei, dar acum, dacă justiția face dreptate și ordine, trebuie să audă și UEFA ce se întâmplă la noi. 

Pentru noi e un chin, ca foști jucători, să auzim mereu aceleași lucruri. Steaua trebuie să promoveze, să umple stadionul, să joace în cupele europene. 

Aia e Steaua! Când se va întâmpla asta, vom vedea”, a declarat Ștefan Iovan, în direct la GSP Live. 

Ștefan Iovan, despre perioada petrecută la AFC Steaua: „S-a muncit atunci, au fost generații de jucători”

Ștefan Iovan e sigur că justiția va decide în cele din urmă și ce se va întâmpla cu perioada 1998-2003, care îi revine lui AFC Steaua. Căpitanul de la Sevilla era secundul lui Victor Pițurcă la acea vreme, când s-au câștigat un campionat, o Cupă și o Supercupă. 

„Am fost și eu cu Pițurcă în acea perioadă și am luat un campionat, o Cupă. S-a muncit atunci, au fost generații de jucători... nu știam ce probleme vor apărea. Steaua, dacă nu ia trofee, nu e Steaua. Nu e bine când ți se ia munca.

Probabil se va ajunge să se rezolve și cu acești 5 ani. Ei le fac, ei le desfac în justiție. Nu știu dedesubturile”, a mai precizat Ștefan Iovan, la emisiunea lui Costin Ștucan. 

Citește și: 

Fanii Stelei cer promovarea lui Florin Talpan și soluții pentru promovare: „Singurul care luptă pentru binele clubului!”

Corvinul Hunedoara și-a inaugurat magazinul oficial și are un echipament nou inspirat din 1930! Ce se întâmplă cu noul stadion

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (59)
VAR___
VAR___  •  27 Octombrie 2023, 13:34
Postat de portardelegenda pe 26 Octombrie 2023, 23:52

Dupa Talpan, generalii i au vandut lui Gigi praful de pe toba

Cand aud asta cu "generalii i-au vandut" ma ia durerea de cap! Ca sa vinzi ceva iti trebuie macar o factura si o plata. Sa nu merg mai departe si sa zic ca-ti trebuie un Contract de Vanzare - Cumparare! In cazul acesta nu exista nimic de genul asta! jiji a incercat un artificu financiar (i-a spus lui cineva ca merge) si nu i-a mers scamatoria ca la gaini. Nu va mai mintiti singuri!

portardelegenda
portardelegenda  •  26 Octombrie 2023, 23:52
Postat de VAR___ pe 26 Octombrie 2023, 09:01

Dezvolta putin...Cine pe cine/cum a inselat ?

Dupa Talpan, generalii i au vandut lui Gigi praful de pe toba

VAR___
VAR___  •  26 Octombrie 2023, 09:01
Postat de portardelegenda pe 25 Octombrie 2023, 18:26

Deci e înselaciune , cum spuneam .

Dezvolta putin...Cine pe cine/cum a inselat ?

Vezi toate comentariile (59)
Comentează